ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Ψάρι

Γαύρος στο τηγάνι με τραγανή κρούστα
  • σχολιάστε

Γαύρος στο τηγάνι με τραγανή κρούστα

Ανοίγουμε τους γαύρους στη μέση και αφαιρούμε το κεντρικό κόκαλο, χωρίς να κόψουμε την πλευρά της ράχης. Ξαναδιπλώνουμε τις δύο πλευρές, δίνοντας στο γαύρο το αρχικό του σχήμα. Αλατοπιπερώνουμε και τον αφήνουμε στην άκρη.

Ζυμαρικά

Καρμπονάρα με χωριάτικο λουκάνικο
  • σχολιάστε

Καρμπονάρα με χωριάτικο λουκάνικο

Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο λουκάνικο.