ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Ψάρι

Χταπόδι ψητό στο φούρνο και σάλτσα από το ζουμί του
  • σχολιάστε

Χταπόδι ψητό στο φούρνο και σάλτσα από το ζουμί του

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Κρέας

Πλευρώτους με μουστάρδα και δεντρολίβανο
  • σχολιάστε

Πλευρώτους με μουστάρδα και δεντρολίβανο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160° C. Παίρνουμε ένα ταψί που να χωράει τα πλευρώτους σε μονή στρώση και τα στρώνουμε με το κοτσάνι προς τα πάνω.

Ζυμαρικά

Καρμπονάρα με χωριάτικο λουκάνικο
  • σχολιάστε

Καρμπονάρα με χωριάτικο λουκάνικο

Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο λουκάνικο.