Κυρίως πιάτα

Ψάρι

Μαγιάτικο με ιταλική σάλτσα πικάτα

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Μαγιάτικο με ιταλική σάλτσα πικάτα

Με την ποικιλία φιλέτων και φετών ψαριών που βρίσκουμε πλέον στην αγορά, μπορούμε να μαγειρέψουμε εύκολα, πρωτότυπα και νόστιμα ψαροφαγητά.

Κρέας

Ραγού με μάγουλα μόσχου

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Ραγού με μάγουλα μόσχου

Ραγού λένε στη Ζάκυνθο το μοσχαρίσιο κρέας που κόβεται σε κομμάτια και μαγειρεύεται με φρέσκια ντομάτα, πελτέ και λιγοστά μπαχαρικά και μυρωδικά.

Ζυμαρικά

Βίδες με μελιτζάνα, κολοκύθι και σάλτσα γραβιέρας με κρασί

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Βίδες με μελιτζάνα, κολοκύθι και σάλτσα γραβιέρας με κρασί

Η σάλτσα γραβιέρας είναι ο τέλειος κρίκος που συνδέει αρμονικά τα υλικά αυτής της μακαρονάδας.