Ψάρι

Μαγιάτικο με ιταλική σάλτσα πικάτα

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Μαγιάτικο με ιταλική σάλτσα πικάτα

Με την ποικιλία φιλέτων και φετών ψαριών που βρίσκουμε πλέον στην αγορά, μπορούμε να μαγειρέψουμε εύκολα, πρωτότυπα και νόστιμα ψαροφαγητά.

Ψάρια στη λαδόκολλα με καλοκαιρινά λαχανικά

Συνταγή: Αστέριος Κουστούδης

Ψάρια στη λαδόκολλα με καλοκαιρινά λαχανικά

Πώς ένα καθημερινό φαγητό γίνεται εμπειρία.

Γαύρος φρεσκομαρινάτος, με σάλτσα μαϊντανού-ρίγανης (κι ένα μυστικό για σπιτικές αντζούγιες)

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Γαύρος φρεσκομαρινάτος, με σάλτσα μαϊντανού-ρίγανης (κι ένα μυστικό για σπιτικές αντζούγιες)

Είναι η καλύτερη εποχή για γαύρο γι'αυτό και η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει νόστιμα πιάτα όπως αυτό στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί με την Καθημερινή.

Βaccalà alla Livornese (μπακαλιάρος με ψητή ντομάτα)

Βaccalà alla Livornese (μπακαλιάρος με ψητή ντομάτα)

Μια συνταγή από την Τοσκάνη, που θα απολαύσεις κάτω από τον ελληνικό ήλιο...

Μπακαλιάρος «τηγανητός» στο φούρνο

Συνταγή: Χριστόφορος Πέσκιας

Μπακαλιάρος «τηγανητός» στο φούρνο

Μια πιο ελαφριά εκδοχή του μπακαλιάρου με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια.

Μπακαλιαράκια κοκκινιστά με πατάτες τηγανητές

ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ

Μπακαλιαράκια κοκκινιστά με πατάτες τηγανητές

Ένα καλοκαιρινό πιάτο που θα σας μεταφέρει σε ταβερνάκια στα ελληνικά νησιά.

Μπακαλιάρος με σπαράγγια, κρεμμυδάκι και μαϊντανό

Συνταγή: Νίκη Χρυσανθίδου

Μπακαλιάρος με σπαράγγια, κρεμμυδάκι και μαϊντανό

Ένα πιάτο ιδανικό για το μεσημεριανό των παιδιών.

Ψάρι με αγκινάρες και άγρια χόρτα

Συνταγή: Νίκη Χρυσανθίδου

Ψάρι με αγκινάρες και άγρια χόρτα

Μια συνταγή για όσους ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή.

Βακαλάος αγιορείτικος με πατάτες και κόκκινη σάλτσα

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Βακαλάος αγιορείτικος με πατάτες και κόκκινη σάλτσα

Μια συνταφή του Μοναχού Επιφάνειου για τις μέρες της Σαρακοστής.

Καλαμαράκια μυρωδάτα

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Καλαμαράκια μυρωδάτα

Μια νηστίσιμη συνταγή με διαφορετική γέμιση για τα καλαμαράκια μας.

Φιλέτα γλώσσας με τζίντζερ και κινέζικο λάχανο

Συνταγή: Tina Webb

Φιλέτα γλώσσας με τζίντζερ και κινέζικο λάχανο

Ένας εύκολος και νόστιμος τρόπος να απολαύσουμε ψάρι, έτοιμο σε μόλις 15 λεπτά!

Γλώσσες αχνιστές με λαδολέμονο

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Γλώσσες αχνιστές με λαδολέμονο

Γρήγορη συνταγή για αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους.

1  2  3  4  5  6Νext