Ψάρι

Πέρκα... ρουαγιάλ: με αρωματική κρούστα σουσαμιού

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Πέρκα... ρουαγιάλ: με αρωματική κρούστα σουσαμιού

Ψάρι στο φούρνο με πρωτότυπη κρούστα και σάλτσα με ζάχαρη και σόγια.

Πεσκανδρίτσα στην κατσαρόλα αυγολέμονο

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Πεσκανδρίτσα στην κατσαρόλα αυγολέμονο

Ένα θρεπτικό πιάτο για σήμερα ιδανικό για την εποχή.

Θράψαλο με κουρκούτι μπίρας

Συνταγή: Λευτέρης Λαζάρου

Θράψαλο με κουρκούτι μπίρας

Τηγανητά καλαμαράκια δια χειρός του σεφ Λευτέρη Λαζάρου στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.

Γλώσσα στον ατµό µε αρωµατικά και σάλτσα µουστάρδας

Συνταγή: Tina Webb

Γλώσσα στον ατµό µε αρωµατικά και σάλτσα µουστάρδας

Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο ευκολομαγείρευτα ψάρια. Σε ελάχιστα λεπτά, απολαμβάνουμε ένα γευστικό πιάτο, με λίγες θερμίδες.

Μπακαλιάρος με πικάντικη σαλάτα

Συνταγή: Tina Webb

Μπακαλιάρος με πικάντικη σαλάτα

Οικονομική ψαροφάγια για εκείνους που έχουν ελάχιστο χρόνο για μαγείρεμα!

Τηγανητό ψάρι με τζίντζερ

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Τηγανητό ψάρι με τζίντζερ

Για τους λάτρεις της έθνικ κουζίνας.

Μαγιάτικο με ιταλική σάλτσα πικάτα

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Μαγιάτικο με ιταλική σάλτσα πικάτα

Με την ποικιλία φιλέτων και φετών ψαριών που βρίσκουμε πλέον στην αγορά, μπορούμε να μαγειρέψουμε εύκολα, πρωτότυπα και νόστιμα ψαροφαγητά.

Ψάρια στη λαδόκολλα με καλοκαιρινά λαχανικά

Συνταγή: Αστέριος Κουστούδης

Ψάρια στη λαδόκολλα με καλοκαιρινά λαχανικά

Πώς ένα καθημερινό φαγητό γίνεται εμπειρία.

Γαύρος φρεσκομαρινάτος, με σάλτσα μαϊντανού-ρίγανης (κι ένα μυστικό για σπιτικές αντζούγιες)

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Γαύρος φρεσκομαρινάτος, με σάλτσα μαϊντανού-ρίγανης (κι ένα μυστικό για σπιτικές αντζούγιες)

Είναι η καλύτερη εποχή για γαύρο γι'αυτό και η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει νόστιμα πιάτα όπως αυτό στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί με την Καθημερινή.

Βaccalà alla Livornese (μπακαλιάρος με ψητή ντομάτα)

Βaccalà alla Livornese (μπακαλιάρος με ψητή ντομάτα)

Μια συνταγή από την Τοσκάνη, που θα απολαύσεις κάτω από τον ελληνικό ήλιο...

Μπακαλιάρος «τηγανητός» στο φούρνο

Συνταγή: Χριστόφορος Πέσκιας

Μπακαλιάρος «τηγανητός» στο φούρνο

Μια πιο ελαφριά εκδοχή του μπακαλιάρου με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια.

Μπακαλιαράκια κοκκινιστά με πατάτες τηγανητές

ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ

Μπακαλιαράκια κοκκινιστά με πατάτες τηγανητές

Ένα καλοκαιρινό πιάτο που θα σας μεταφέρει σε ταβερνάκια στα ελληνικά νησιά.

1  2  3  4  5  6Νext