ΟΜΟΡΦΙΑ

Μαύρα στίγματα: με αυτή τη μάσκα θα απαλλαγείτε μέσα σε λίγα λεπτά!

Ιλιάδα Κλάγκου


Ρύπανση, άγχος, κακή διατροφή, βιαστικός καθαρισμός: αυτοί είναι κάποιοι από τους παράγοντες που ευθύνονται για την λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα, τη θαμπή όψη της επιδερμίδας, η οποία με αυτό τον τρόπο στέλνει το δικό της σήμα SOS ότι ασφυκτιά. 

Τι μπορείτε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Απλά να πάρετε στα χέρια σας τη νέα μάσκα καθαρισμού προσώπου Ac-Norm Peel-Off Mask της Frezyderm και να αφήσετε την προηγμένη δερματολογική της σύνθεση να καθαρίσει βαθιά την επιδερμίδα σας και να της δώσει το φιλί της ζωής! 

Ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα, αλλά και για κάθε τύπο επιδερμίδας, αυτή η μάσκα καθώς μένει στο πρόσωπο και στεγνώνει πάνω του, εγκλωβίζει ρύπους, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα, τα οποία και "παρασύρει" μαζί της καθώς αφαιρείτε το φιλμ που δημιουργείται όταν στεγνώνει. Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή της στα επιστημονικά εργαστήρια της Frezyderm, προστατεύει από τους ερεθισμούς, συσφίγγει τους πόρους, αφαιρεί τη γυαλάδα, έχει αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. 

Η Ac-Norm Peel-Off Mask είναι ένας έξυπνος, εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να κάνετε βαθύ καθαρισμό στο μπάνιο σας και, μάλιστα, μετά από αυτή τη μάσκα, το δέρμα είναι έτοιμο για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα χρησιμοποιήσετε. Και για αυτό, γίνεται μια σημαντική δερμοκαλλυντική δύναμη ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για ένα καθαρό, λαμπερό, υγιές δέρμα. 

Tip: Μετά την αφαίρεση της μάσκας μπορείτε να εφαρμόσετε το Ac-Norm Micellar Water για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα και να κάνετε ένα έξτρα "βήμα" ζωντάνιας και ευεξίας για το πρόσωπό σας!  

 

 

 

 

 

 

 


Tags: ΜΑΣΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΟ, ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ, ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ, FREZYDERM