ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτό το primer συσφίγγει τους πόρους σε δευτερόλεπτα!

Ιλιάδα Κλάγκου


Νομίζετε πως έχετε ψάξει τόσο πολύ τα primers για τη λιπαρή επιδερμίδα και τους εμφανείς πόρους, που ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε από ένα τέτοιο προϊόν; Εγώ, πάντως, αυτό πίστευα μέχρι που ήρθε στα χέρια μου το πρώτο primer της Origins, το Original Skin Pore Perfecting Cooling Primer και το ξανασκέφτηκα. 

Οι σειρές που ακολουθούν θα έχουν μπόλικο ενθουσιασμό, όχι γιατί είμαστε σε βαθύ καλοκαίρι και ένα cooling προϊόν είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο, αλλά επειδή το συγκεκριμένο primer είναι πραγματικά εντελώς διαφορετικό από όσα έχω δοκιμάσει ως τώρα (και πιστέψτε με, είναι πολλά) και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! 

Το Original Skin Pore Perfecting Cooling Primer βασίζεται σε ένα κοινό μυστικό - και αγαπημένο trick των makeup artists στα fashion shows: ότι περνώντας με ένα παγάκι το πρόσωπο οι πόροι δείχνουν μικρότεροι στη στιγμή και ταυτόχρονα η μικροκυκλοφορία βελτιώνεται ώστε η επιδερμίδα να δείχνει πιο φρέσκια και ξεκούραστη. Αυτή ακριβώς την αίσθηση έχεις όταν απλώνεις αυτό το primer στο πρόσωπο: η υφή του σε μορφή mousse (από εδώ ξεκινάμε να μετράμε πρωτότυπες ιδέες) αφήνει ακριβώς την ίδια παγωμένη αίσθηση στην επιδερμίδα μόλις την αγγίξει, όπως όταν περνάς ένα παγάκι από πάνω της, και βέβαια απορροφάται σε δευτερόλεπτα!

Αφού ξεπεράσεις το σοκ αυτής της αίσθησης, σειρά έχει η εμφάνιση των πόρων: μια ματιά στον καθρέφτη αρκεί για να αποδείξει πως αυτό το primer κάνει ό,τι υπόσχεται, δηλαδή καταφέρνει να μειώσει αισθητά το μέγεθος των πόρων (η διαφορά των πόρων στη μύτη μου ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα δευτερόλεπτα!). Ταυτόχρονα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, το εκχύλισμα από το λουλούδι willowherb που περιέχει "δουλεύει" αθόρυβα ώστε να κάνει πιο ανθεκτικό το δέρμα στις εξωτερικές επιθέσεις και να αναστείλει τη δράση μιας συγκεκριμένης πρωτείνης που προκαλεί θαμπάδα και ανομοιόμορφο τόνο στο πρόσωπο. 

Και κάτι ακόμα: ο αέρινος αφρός του Original Skin Pore Perfecting Cooling Primer αφήνει και ένα διακριτικό φιλμ χρώματος στο πρόσωπο, ώστε να μπορείτε να το φορέσετε και μόνο του εκείνες τις ημέρες που θέλετε να είστε (σχεδόν) makeup free. 

Ξεκάθαρα καλύτερη ιδέα από το να παλεύουμε με παγάκια στο μπάνιο μας, δε συμφωνείτε; 

 

Info: τα προϊόντα Origins θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr


Tags: ORIGINS, PRIMER, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, COOLING, ΠΟΡΟΙ, ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΠΡΟΣΩΠΟ, ΛΑΜΨΗ