ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Style tips για να ξεχωρίσεις αυτό το ΣΚ

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Eίναι σημαντικό ξέρουμε ποια ρούχα μας ταιριάζουν και ποια όχι και ποια μας κολακεύουν

  Eίναι σημαντικό ξέρουμε ποια ρούχα μας ταιριάζουν και ποια όχι και ποια μας κολακεύουν

 • Αν έχετε αδυναμία στα jeans επενδύστε σε αυτά αγοράζοντας τα σε διαφορετικά χρώματα ή στυλ και δημιουργήστε διαφορετικά looks.

  Αν έχετε αδυναμία στα jeans επενδύστε σε αυτά αγοράζοντας τα σε διαφορετικά χρώματα ή στυλ και δημιουργήστε διαφορετικά looks.

 • Επενδύστε σε κομμάτια που φοριούνται εύκολα ξανά και ξανά

  Επενδύστε σε κομμάτια που φοριούνται εύκολα ξανά και ξανά

 • Μη φοβάστε να δημιουργείτε looks με μονοχρωμίες. Είναι το πιο εύκολο κόλπο για μία ξεχωριστή εμφάνιση .

  Μη φοβάστε να δημιουργείτε looks με μονοχρωμίες. Είναι το πιο εύκολο κόλπο για μία ξεχωριστή εμφάνιση .

 • Να αναζητάτε συνεχώς έμπνευση από περιοδικά, fashion blogs ή τους αγαπημένους σας celebrities . και μπορείτε να εμπνέεστε από looks που σας αρέσουν και να τα αντιγράφετε.

  Να αναζητάτε συνεχώς έμπνευση από περιοδικά, fashion blogs ή τους αγαπημένους σας celebrities . και μπορείτε να εμπνέεστε από looks που σας αρέσουν και να τα αντιγράφετε.

Τα ρούχα μας,  πρέπει να μας χαρίζουν  αυτοπεποίθηση και να νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτά, για αυτό υπάρχουν κάποια style tips που αν τηρήσουμε θα βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα τα outfit μας. Αυτό το ΣΚ θα είναι ζεστό και είναι η ευκαιρεία για βόλτες αλλά και πολύ ξεχωριστά looks.

 • Βρείτε τα signature κομμάτια σας. Βρείτε τι είναι αυτό που μπορείτε να φοράτε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και επενδύστε εκεί. Αν έχετε αδυναμία στα jeans επενδύστε σε αυτά αγοράζοντας τα σε διαφορετικά χρώματα ή στυλ και δημιουργήστε διαφορετικά looks.
 • Δώστε σημασία στον σωματότυπό σας. Eίναι σημαντικό ξέρουμε ποια ρούχα μας ταιριάζουν και ποια όχι και ποια μας κολακεύουν. Σε κάθε σωματότυπο ταιριάζουν διαφορετικά κομμάτια για αυτό πρέπει να πειραματιζόμαστε για να βρούμε αυτό που κολακεύει τις δικές μας αναλογίες.
 • Επενδύστε σε κομμάτια που φοριούνται εύκολα ξανά και ξανά. Ωραία τα trends αλλά κάποια ρούχα και αξεσουάρ είναι σταθερές αξίες και δείχνουν υπέροχα επάνω μας όποιο κι αν είναι το στιλ μας.
 •  Να αναζητάτε συνεχώς έμπνευση από περιοδικά, fashion blogs ή τους αγαπημένους σας celebrities . και μπορείτε να εμπνέεστε από  looks που σας αρέσουν και να τα αντιγράφετε.  Μην φοβηθείτε να απορρίψετε κάποια κομμάτια και να πείτε πως δεν σας ταιριάζουν ανεξαρτήτως τι βλέπεται στο street style ως must.
 • Βρείτε τα χρώματά σας. Αυτό έχει να κάνει με πολλά, όπως το χρώμα των μαλλιών και τον τόνο του δέρματος. Βρείτε ποια είναι εκείνα που σας φωτίζουν και αφήστε στην άκρη όσα φαίνονται κάπως άτονα και βαρετά επάνω σας.
 • Δημιουργήστε μια "στολή" .Δεν είναι κακό και με την λέξη στολή εννοώ εκείνα τα style combos που ξέρετε ότι σας δείχνουν stylish και περιποιημένες κάθε φορά. Μπορεί να είναι ένα τζιν παντελόνι με ένα lingerie top ή μια maxi skirt με ένα φούτερ. Ότι σας εκφράζει και σας κάνει να νιώθετε καλύτερα.
 • Μη φοβάστε να δημιουργείτε looks με μονοχρωμίες. Είναι το πιο εύκολο κόλπο για μία ξεχωριστή εμφάνιση .

Tags: looks, μόδα, style tips, ΣΚ, Σαββατοκύριακο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)