ΟΜΟΡΦΙΑ

Δημιουργήστε τους δικούς σας κανόνες ομορφιάς με τη Chanel

Σταύρη Φράγκου


  • Το χρώμα είναι μια τέχνη, αλλά και ένα παιχνίδι.

    Το χρώμα είναι μια τέχνη, αλλά και ένα παιχνίδι.

Το χρώμα είναι μια τέχνη, αλλά και ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με ένα μόνο κανόνα: την επανεφεύρεση των κανόνων. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσετε όλα τα στοιχήματά σας σε ένα ενιαίο χρώμα, να εντοπίσετε το περίγραμμα μιας νέας περιοχής και να πάτε έξω από τις γραμμές χωρίς δισταγμό. Η Chanel παρουσιάζει το Le Rouge Crayon De Couleur, το νέο «κραγιόν» για την απόλυτη
διασκέδαση και την απόλυτη ελευθερία. Ένα pop μολύβι που επαναπροσδιορίζει τις γραμμές του μακιγιάζ των χειλιών, για να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να τολμήσετε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ και τους δικούς σας κανόνες.

Κανόνας Νο 1: Ζωγραφίστε τα χείλη σας 
Για όλες τις γυναίκες που αποδέχονται την πρόκληση του χρώματος, το νέο Le Rouge Crayon De Couleur προσφέρει το μεγαλύτερο ίσως από ποτέ άλλοτε πεδίο για παιχνίδι. Ανακατέψτε τα χαρτιά και μοιραστείτε τα έντονα ζωηρά χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε σας επιθυμία. Μία λεπτή υφή που λιώνει πάνω στα χείλη, χαρίζοντάς σας σατινέ αποτέλεσμα για ώρες. 

Κανόνας Νο 2: Στριφογυρίστε και απλώστε
Με την κομψή μαύρη συσκευασία του και τη γενναιόδωρη μορφή του, το Le Rouge Crayon De Couleur είναι μια αποκάλυψη για τον κόσμο της ομορφιάς. Chic και πάντα έτοιμο για χρήση, γλιστράει ακόμα και στο πιο μικροσκοπικό τσαντάκι σας και με ένα μόνο στρίψιμο αποκαλύπτει το χρώμα του. Η εφαρμογή του μακιγιάζ γίνεται πια σαν το παιχνιδάκι του παιδιού. 

Κανόνας Νο 3: Σκοράρετε πόντους
Άνεση, κράτημα και ένα υποδειγματικό ομοιόμορφο φινίρισμα. Τα χείλη «ντύνονται» με εκθαμβωτικό χρώμα, που διαρκεί για 4 ώρες. Τα χείλη φαίνονται κατά 48% πιο λεία και τα αισθάνεστε κατά 42% πιο άνετα. 

Κανόνας Νο 4: Κερδίζετε κάθε φορά
Το Le Rouge Crayon De Couleur κυκλοφορεί σε 12 αποχρώσεις με έντονο και σατινέ φινίρισμα, για να τις δοκιμάσετε χωρίς δισταγμό και να κερδίζετε κάθε φορά.


Tags: ομορφιά, γυναίκα, chanel, τέχνη, μακιγιάζ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)