ΟΜΟΡΦΙΑ

Πηγή έμπνευσης του L’eau d’issey, μια σταγόνα

Σταύρη Φράγκου


  • Απλά μια σταγόνα, σπάνια και πολύτιμη. Νερό, που συμβολίζεται από πιο αγνή του μορφή. Η υπόσχεση της ζωής, της φύσης στη γέννησή της.

    Απλά μια σταγόνα, σπάνια και πολύτιμη. Νερό, που συμβολίζεται από πιο αγνή του μορφή. Η υπόσχεση της ζωής, της φύσης στη γέννησή της.

Απλά μια σταγόνα, σπάνια και πολύτιμη. Νερό, που συμβολίζεται από πιο αγνή του μορφή. Η υπόσχεση της ζωής, της φύσης στη γέννησή της.

Το 2016, αυτή η σταγόνα δημιούργησε ένα νέο άρωμα. Με το L’Eau d'Issey Pure, ο Issey Miyake άνοιξε ένα δεύτερο κεφάλαιο στην οσφρητική Οδύσσεια που ξεκίνησε το 1992. Η μυρωδιά του νερού, επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της. Η ακραία αγνότητα μιας διαυγούς συμφωνίας. Ουσιαστική, όπως η ίδια η ζωή. Φωτεινή, όπως η αυγή. 

Η νέα ιστορία ξεκίνησε με το L’EAU D’ISSEY PURE EAU DE PARFUM. Μια μετέωρη στιγμή. Η φύση κρατά την αναπνοή της. Ένα στοχαστικό διάλειμμα, μια στιγμή γαλήνης, πέρα από τη μόδα, πέρα από τον χρόνο... Σήμερα, με το L’EAU D’ISSEY PURE EAU DE TOILETTE, η φύση ζωντανεύει. Η σταγόνα πέφτει σε ένα άσπρο πέταλο. Ώρα να ανθίσει. Η άνοιξη έχει έρθει.

Και η σταγόνα άνθισε σε ένα πέταλο. Μια σταγόνα τόσο διαυγής και κρυστάλλινη, όπως ένα «μαργαριτάρι» της πρωϊνής δροσιάς, αυτό το Eau de Toilette ρίχνει νέο φως στο L’EAU D’ISSEY PURE. Για πρώτη φορά, οι υδάτινες συμφωνίες αυτής της αρωματικής Οδύσσειας είναι εμπλουτισμένες πια και με νότες εσπεριδοειδών. Το πεντανόστιμο και δροσερό μανταρίνι πυροδοτεί το άρωμα. Μια νέα μέρα ανατέλλει.

Περιστοιχισμένο από την πρωινή δροσιά, το αρχικό πέταλο «φτερουγίζει» και ξετυλίγεται ... Καθαρό, συναρπαστικό όπως την αυγή της πρώτης άνοιξης, η ευωδιά του Neroli καλύπτει την καρδιά του αρώματος με ένα διαφανές φωτοστέφανο. Λουσμένα σ’ ένα περλέ φως, το τριαντάφυλλο και τα Lily-of-the-valley ανθίζουν. Ένα αλμυρό, μοσχοβολιστό αεράκι από Ambergris και Cashmeran αγγίζει αυτά τα φρεσκοανθισμένα λουλούδια, και φέρνει τη μυρωδιά της θάλασσας, της άμμου και της ηλιοφιλημένης επιδερμίδας. Μία σταγόνα. Απλά και μόνον μία σταγόνα δροσιάς ή του νερού της θάλασσας. Και η φύση ζωντανεύει.

ΕΝΑ «ΠΑΓΩΜΕΝΟ» ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΕΝΙΑ-ΛΕΥΚΗ ΔΡΟΣΙΑ.
Κομψό, απλό και εικονικό, το αεροδυναμικό μπουκάλι δημιουργήθηκε από τον Todd Bracher (τον διάσημο αμερικανό σχεδιαστή που ασχολείται με το βιομηχανικό σχέδιο) και αντανακλά το βελτιωμένο άρωμα που κρύβει μέσα του. Για το νέο Eau de Toilette, το αμμοβολημένο γυαλί «βουρτσίζεται» με μια ντελικάτη ανάσα από πάγο, που θυμίζει τόσο τα αρχικά πέταλα όσο και την απαστράπτουσα λάμψη της δροσιάς. «Το L'EAU D'ISSEY είναι ό, τι όλα τα άλλα αρώματα δεν είναι. Το L'EAU D'ISSEY θυμίζει την γνήσια απλότητα
και την καθαρότητα που υπάρχουν γύρω από την ιδέα του νερού. Για το L’EAU D’ΙSSEY PURE πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να «συλλάβουμε» την πιο βασική εικόνα του νερού, ένα σταγονίδιο. Ένα σταγονίδιο που συμβολίζει το άρωμα και γίνεται το μπουκάλι. », αναφέρει ο Todd Bracher. 

#SUSPENDEDMOMENT


Tags: σταγόνα, άρωμα issey miyake, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)