ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου, με τη Σελήνη στον Σκορπιό


  • Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

    Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Έντονα πάθη έρχονται στο προσκήνιο, πολύ πείσμα, το οποίο συχνά θα εκφραστεί μέσα από σκληρές και αδιάλλακτες συμπεριφορές ή ακόμα και μέσα από αυτοκαταστροφικές τάσεις που εκδηλώνει η Σελήνη, όταν κολυμπά στα βαθιά νερά του Σκορπιού…

Οικονομικά ζητήματα επίσης μπορεί να γίνουν αφορμή για έντονες αντιπαραθέσεις και εμπλοκές στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες τις ημέρες αυτές περνούν από ισχυρά… crash test, μπλοκάροντας σχέδια και προγραμματισμούς.

Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε κάτω από την έντονη επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, μία όψη που κορυφώνεται αύριο Παρασκευή, εντείνοντας ένα περιβάλλον απαισιοδοξίας, το οποίο εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις, αν δεν προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το λόγο σου, τις απαιτήσεις, αλλά και τις αντιδράσεις σου.

Ένα καλό διάλειμμα ωστόσο μας προσφέρουν οι απογευματινές ώρες της ημέρας, με τη Σελήνη να δημιουργεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 5:25 μ.μ., ανοίγοντας την πόρτα της φαντασίας και του ονείρου…

Είναι και η ερωτική διάθεση πολύ πιο έντονη τις ώρες αυτές, έτσι που κάθε είδους πιο… προσωπικές επαφές, μπορει επίσης να σε φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάς. Και αυτή η διάθεση μπορει να γίνει ένας ανανεωτικός άνεμος, που θα φρεσκάρει την καθημερινότητά σου, τον ψυχισμό σου, αλλά και τις σχέσεις σου!

Επίσης, τόσο οι απογευματινές όσο και οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για διαλογισμό, για ενδοσκόπηση, για ό,τι μπορεί να σε φέρνει σε μια καλύτερη επαφή με την ψυχή σου και να την ανανεώσει ή να την ενδυναμώσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Σκορπιό

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, αξιοποιήστε την ενέργεια της σημερινής ημέρας για να μοιραστείτε ουσιαστικά συναισθήματα με τους αγαπημένους σας, όχι όμως κάτω από μια εγωιστική οπτική, γιατί εκεί υπάρχει ο κίνδυνος εμπλοκών και εντάσεων. Αποφύγετε την όποια κριτική ή την εκδήλωση έντονου πάθους και ζήλιας, μοιραστείτε ποιότητες όπως είναι η αγάπη, το δόσιμο, η ανταλλαγή, οτιδήποτε μπορεί να σας ενώσει με τους γύρω σας και να προάγει κάθε σχέση και κάθε συναίσθημά σας!

myastro.gr


Tags: άστρα, Πέμπτη 16 Μαρτίου, Σελήνη, Σκορπιός

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)