ΟΜΟΡΦΙΑ

Η κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και η Estee Lauder το αποδεικνύει

Σταύρη Φράγκου


  • Τώρα, η οικογένεια Advanced Night Repair μεγαλώνει με την πρώτη της ΝΕΑ Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask.

    Τώρα, η οικογένεια Advanced Night Repair μεγαλώνει με την πρώτη της ΝΕΑ Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask.

Η κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και η Estee Lauder το αποδεικνύει με την Advanced Night Repair Family

Πιστή στη βασική φιλοσοφία της –«Κάθε Γυναίκα Μπορεί να Είναι Όμορφη»– η Estée Lauder ξέρει ότι η όμορφη επιδερμίδα είναι στο DNA κάθε γυναίκας. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της γενετικής έρευνας για τη φροντίδα του δέρματος με το λανσάρισμα το 2009 του Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex, η Estée Lauder εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «επιδιόρθωσης». Τώρα, η οικογένεια Advanced Night Repair μεγαλώνει με την πρώτη της ΝΕΑ Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask.


Το νέο προιόν
Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask

Στοχευόμενη μάσκα ματιών με αποδεδειγμένες τεχνολογίες επιδιόρθωσης και σύστημα τριπλού-στρώματος που αποκαλύπτει μια ξεκούραστη, νεανική εμφάνιση σε μόλις 10 λεπτά με μια ενισχυμένη ποσότητα συμπυκνωμένης υγρασίας και καταπραϋντικά αντι-ερεθιστικά για να αναζωογονήσει την εμφάνιση και την αίσθηση της περιοχής των ματιών μετά από το έντονο άγχος της σύγχρονης ζωής. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες γεμίζουν καθώς το δέρμα ξεδιψά με υγρασία που διαρκεί για ώρες.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II 
Tο κλασικό κομμάτι στον τομέα περιποίησης της επιδερμίδας το οποίο αποτελεί το μυστικό για μια νεανική και υγιή επιδερμίδα. Επιβραδύνει την εμφάνιση της πρόωρης γήρανσης, περιορίζει δραστικά την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και βελτιώνει σημαντικά την λάμψη και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II 
Η πλούσιας σύνθεση σε μορφή gel, μειώνει όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης των ματιών: λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πρηξίματα, μαύροι κύκλοι, ξηρότητα, αναμοιόμορφος χρωματικός τόνος.

Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules
Κάθε συμπύκνωμα αποτελεί μια 100% ενεργή φόρμουλα σε μια δόση ακριβείας και προσφέρει γρήγορη ανακούφιση στο ταλαιπωρημένο δέρμα λόγω της έντονης σύγχρονης ζωής. Με νέα διπλής δράσης ChronoluxAITechnology, αυτές οι ισχυρές μικρής δόσης αμπούλες βοηθούν το δέρμα να εντοπίσει όλες τις φάσεις των ενοχλήσεων που μπορούν να προκαλέσουν πρόωρα σημάδια γήρανσης.

Advanced Night Repair Eye Serum Infusion
Πανίσχυρος ορός άμεσης, εντατικής ενυδάτωσης και επανόρθωσης για τα μάτια, που δρα γρήγορα αξιοποιώντας όλες τις επανορθωτικές δυνάμεις της Advanced Night Repair.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask
Ξεκινήστε απόψε κιόλας και βοηθήστε το δέρμα σας να ανακτήσει από τις ορατές φθορές της μοντέρνας ζωής προσφέροντας 25Χ ταχύτερη διείσδυση για άμεση λάμψη και πιο υγιή, νεανική εμφάνιση. Αυτή η ισχυρή, συμπυκνωμένη εβδομαδιαία περιποίηση, εμπλουτίζει παράλληλα το δέρμα με την διπλάσια ποσότητα από τον φυσικό μαγνήτη υγρασίας, το Υαλουρονικό Οξύ, για ένα κύμα υγρής αναζωογόνησης.


Tags: Advanced Night Repair, Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, ομορφιά, γυναίκα, προιόντα, επιδιόρθωση, estee lauder

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)