ΟΜΟΡΦΙΑ

Με αυτή την παλέτα μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας σκιές!

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Η Distortion Eyeshadow Palette της Urban Decay σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τα χρώματα της, για να δημιουργήσετε υπέροχα, πολυδιάστατα eye makeup looks

    Η Distortion Eyeshadow Palette της Urban Decay σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τα χρώματα της, για να δημιουργήσετε υπέροχα, πολυδιάστατα eye makeup looks

Αυτή η παλέτα σκιών δεν μοιάζει με τις άλλες. Η Urban Decay μόλις κυκλοφόρησε μια παλέτα με 15 σκιές, που όμως δίνει τη δυνατότητα να τις αναμείξετε μεταξύ τους και να διαμορφώσετε αναρίθμητους χρωματικούς συνδυασμούς. Με την Distortion Eyeshadow Palette μπορείτε να εφαρμόσετε τις σκιές της πρώτης σειράς πάνω από οποιαδήποτε από τις υπόλοιπεςκαι να τις δείτε να μεταμορφώνονται σε πολυδιάστατες, πολυτονικές αποχρώσεις.

Βλέποντας την τεράστια τάση του “cocktailing” να επικρατεί, η ιδρύτρια της Urban Decay Wende, θέλοντας να εξελίξει το trend, είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια παλέτα που θα έδινε τη δυνατότητα σε όλες τις λάτρεις του μακιγιάζ να δημιουργήσουν τις δικές τους σκιές, κάνοντας ατέλειωτο mix&match. Τα χρώματα, από τα οποία τα 9 είναι ολοκαίνουριες αποχρώσεις και οι υπόλοιπες 5 είναι μετασχηματικές, είναι τοποθετημένα σε κάθετες τριάδες για να τα αναμείξετε κατά βούληση και να δημιουργήσετε το look που θέλετε.

Ξεχωρίζει η Shifty (ένα πολυδιάστατο πράσινο με τέλειo εφέ), η First Offence (ένα εντυπωσιακό μεταλλιζέ πορτοκαλί) και η Blackout (το πιο μαύρο ματ μαύρο).  Οι θήκες είναι ενωμένες με γραμμές, για να πάρετε μερικές ιδέες πιθανών συνδυασμών, ενώ κάθε απόχρωση εφαρμόζεται εύκολα και απλώνεται βελούδινα, εξασφαλίζοντας απίστευτη χρωματική απόδοση.

 


Tags: Urban Decay, #UDGreece, παλέτα, σκιές, μάτια