ΟΜΟΡΦΙΑ

10 μακιγιάζ με κόκκινα χείλη για να δοκιμάσετε

Σταύρη Φράγκου


  • Εμπνευστείτε και αναδειχθείτε η πιο ξεχωριστή παρουσία στις εξόδους σας.

    Εμπνευστείτε και αναδειχθείτε η πιο ξεχωριστή παρουσία στις εξόδους σας.

Τα χείλη παίζουν αρκετό ρόλο στο μακιγιάζ μας και είδικά αυτή τη σεζόν είναι έντονα, πάντα με καθαρό πρόσωπο -για να αποφύγουμε τις υπερβολές. Glossy ή matte, τα χείλη κερδίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων, με το κόκκινο να παραμένει το πιο δημοφιλές. Είναι γιορτινό, αισθησιακό, εντυπωσιακό, κομψό, λαμπερό, φωτεινό και όχι μόνο αφού η κάθε μια από εμάς έχει τον δικό της λόγο για να το λατρεύει.

Παραμένουμε πιστές λοιπόν στα κόκκινα χείλη, από το πιο ανοιχτό μέχρι και το πιο σκούρο -αφού όλες μας έχουμε στο ντουλάπι πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου με την κάθε μια να είναι ξεχωριστή. Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας αλλά και των μαλλιών μας πρέπει να βρούμε την απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο σε εμάς.

Σας προτείνουμε 10 makeup looks με πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν, εμπνευστείτε, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και εντυπωσιάστε σε ακόμη μια εμφάνισή σας.


Tags: γιορτινό, γιορτές, μακιγιάζ, ομορφιά, γυναίκα, καλλυντικά, Χριστούγεννα, beauty, woman, Christmas , makeup looks, κόκκινο, κόκκινα χείλη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)