ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Κάντο όπως τα μοντέλα: 5 +1 looks

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Stella MaxWell: Ένα oversized δερμάτινο σακάκι θα σου προσθέσει πάντα πολλούς πόντους στο στυλ σου

  Stella MaxWell: Ένα oversized δερμάτινο σακάκι θα σου προσθέσει πάντα πολλούς πόντους στο στυλ σου

 • Gigi Hadid: Μπορείς να συνδυάζεις ένα turtle neck knit συνδυασμένο με puffy σακάκι και skinny jeans. Τα ankle boots θα ολοκληρώσουν το look σου.

  Gigi Hadid: Μπορείς να συνδυάζεις ένα turtle neck knit συνδυασμένο με puffy σακάκι και skinny jeans. Τα ankle boots θα ολοκληρώσουν το look σου.

 • Kendall Jenner: Μπορείς να επιλέξεις μαύρο παντελόνι με άσπρο Τ-shirt και να το συνδυάσεις με ένα animal print σακάκι.

  Kendall Jenner: Μπορείς να επιλέξεις μαύρο παντελόνι με άσπρο Τ-shirt και να το συνδυάσεις με ένα animal print σακάκι.

 • Jasmine Tookes: Ένα skinny jeans συνδυασμένο με oversized παλτό και scarf θα σε κάνουν να είσαι κομψή αλλά να είσαι και ζεστή αυτές τις κρύες μέρες.

  Jasmine Tookes: Ένα skinny jeans συνδυασμένο με oversized παλτό και scarf θα σε κάνουν να είσαι κομψή αλλά να είσαι και ζεστή αυτές τις κρύες μέρες.

 • Chrissy Teigen: Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα total black σύνολο. All time favourite και δικό μας αλλά και της Chrissy.

  Chrissy Teigen: Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα total black σύνολο. All time favourite και δικό μας αλλά και της Chrissy.

 • Bella Hadid: Συνδύασε μια οversized γούνα με το αγαπημένο σου skinny jeans

  Bella Hadid: Συνδύασε μια οversized γούνα με το αγαπημένο σου skinny jeans

Το να ντύνεσαι όπως τα μοντέλα είναι η τάση model off Duty. Και μπορείς να την υιοθετήσεις και δεν είναι καθόλου δύσκολο.  Οι γυναίκες που ασχολούνται με τον χώρο του modeling ξέρουν πολύ καλά πως με πολύ απλά κομμάτια μπορείς να ντυθείς καταπληκτικά.

5+1 looks από αγαπημένα μας μοντέλα και πως μπορείς να τα υιοθετήσεις

Stella MaxWell: Ένα oversized δερμάτινο σακάκι θα σου προσθέσει πάντα πολλούς πόντους στο στυλ σου.

Gigi Hadid: Μπορείς να συνδυάζεις ένα turtle neck knit συνδυασμένο με puffy σακάκι και skinny jeans. Τα ankle boots θα ολοκληρώσουν το look σου.

Kendall Jenner: Μπορείς να επιλέξεις μαύρο παντελόνι με άσπρο Τ-shirt και να το συνδυάσεις με ένα animal print σακάκι. Do it like Kendall. Βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, που σίγουρα διαθέτεις θα σου δημιουργήσουν ένα άψογο look.

Jasmine Tookes:  Ένα skinny jeans συνδυασμένο με oversized παλτό και scarf θα σε κάνουν να είσαι κομψή αλλά να είσαι και ζεστή αυτές τις κρύες μέρες.

Chrissy Teigen: Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα total black σύνολο. All time favourite και δικό μας αλλά και της  Chrissy.

Bella Hadid: Συνδύασε μια οversized γούνα με το αγαπημένο σου skinny jeans

 


Tags: model off duty