ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

20 λόγοι να ξανασκεφτείτε το αντρικό κουστούμι

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Η προεκλογική εκστρατεία της Hillary Clinton έφερε ξανά στο προσκήνιο το αυστηρό αντρικό κουστούμι.

    Η προεκλογική εκστρατεία της Hillary Clinton έφερε ξανά στο προσκήνιο το αυστηρό αντρικό κουστούμι.

H Hillary Clinton μπορεί να μην κέρδισε τις αμερικανικές εκλογές, αυτό που κατάφερε ωστόσο είναι να ταράξει τα ήρεμα νερά τις μόδας με τις στυλιστικές της επιλογές. Κι αν μέχρι τώρα το αντρικό κουστούμι ερχόταν δεύτερο στις καθημερινές μας επιλογές, με την προεκλογική εκστρατεία όμως της Hillary ξέφυγε από το συντηρητικό προφίλ του, και ανανεωμένο κατέκτησε μια θέση στη ντουλάπα μας. 

Από τη στιγμή που και η Beyonce εμφανίστηκε με ένα αυστηρό πουά blazer και παντελόνι στο ίδιο μοτίβο, τότε και επίσημα πλέον το αντρικό κουστούμι είχε κατοχυρωθεί ανάμεσα στις μεγάλες τάσεις της σεζόν και ήταν θέμα χρόνου να το εντοπίσουμε και στη street μόδα με κάποιες παραλλαγές.

Ξεκινωντας λοιπόν από τις επιλογές στο χρώμα, το φούξια, το έντονο μπλε και φυσικά τα μοτίβα όπως το καρό ή το πουά εκτόπισαν τα basics και έκαναν ''δήλωση μόδας'', ενώ όσον αφορά τα υφάσματα η πιο μοντέρνα πρόταση είναι φυσικά το αριστοκρατικό βελούδο. Όσο για τις γραμμές, είδαμε από υπερβολικά καμπάνα και cropped cigarette παντελόνια μέχρι oversized σακάκια συντονισμένα φυσικά με τις μεγάλες τάσεις των catwalks. 


Tags: αντρικό κουστούμι, pantsuit, looks, street fashion

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)