Γλυκά

Προδημοσίευση: Σοκολατένια µους µπανάνα
  • σχολιάστε

Προδημοσίευση: Σοκολατένια µους µπανάνα

Η συνταγή είναι από τις «Γλυκές Αλχημείες» Ιουλίου-Αυγούστου που κυκλοφορούν την Κυριακή 23 Ιουλίου με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Μους καρύδας, σερβιρισµένη µέσα σε καρύδα
  • σχολιάστε

Προδημοσίευση:

Μους καρύδας, σερβιρισµένη µέσα σε καρύδα

Προφιτερόλ μπίτερ
  • σχολιάστε

Προφιτερόλ μπίτερ

Προετοιμασία: 1 ώρα και 20΄,

Εκλέρ λεμόνι
  • σχολιάστε

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝ ΣΙΒΕ

Εκλέρ λεμόνι

Ψήσιμο: 20΄ - 25΄

Πίτα με καρύδια και μαρμελάδα βερίκοκο-ροδάκινο
  • σχολιάστε

Πίτα με καρύδια και μαρμελάδα βερίκοκο-ροδάκινο

Μέτριας δυσκολίας

Σοκολατάκια με κεράσι
  • σχολιάστε

Γρηγόρης Γαστεράτος

Σοκολατάκια με κεράσι

Εύκολη γρανίτα κεράσι (χωρίς παγωτομηχανή)
  • σχολιάστε

Εύκολη γρανίτα κεράσι (χωρίς παγωτομηχανή)

Αναμονή: τουλάχιστον 12 ώρες

Παγωτό σαν μπανόφι
  • σχολιάστε

Παγωτό σαν μπανόφι

Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα και την κρέμα γάλακτος.

Σεμιφρέντο μπισκότου
  • σχολιάστε

Σεμιφρέντο μπισκότου

Tip Καταλαβαίνουμε ότι η ιταλική μαρέγκα είναι έτοιμη όταν ο κάδος έχει κρυώσει και αυτή στέκεται πάνω στο σύρμα του μίξερ, χωρίς να ρέει.

Λάιτ γιαουρτοζελέ με κομπόστα
  • σχολιάστε

Λάιτ γιαουρτοζελέ με κομπόστα

Αναμονή: 4 - 6 ώρες

Παγωτό σαν σοκολατίνα
  • σχολιάστε

Παγωτό σαν σοκολατίνα

Παρασκευή: περίπου 30΄

1  2  3  4  5  6Νext