Γλυκά

Devil’s Food Cake

Κείμενο: Χριστόφορος Πέσκιας

Devil’s Food Cake

Ένα κέικ υπερπαραγωγή που όμως θα αποδείξει τις ικανότητές σας στην ζαχαροπλαστική.

Κορμός σοκολάτας χωρίς ψήσιμο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

Κορμός σοκολάτας χωρίς ψήσιμο

Ο τέλειος κορμός σοκολάτας χωρίς να μπαίνουμε στη διαδικασία ψησίματος.

Μίνι γαλατόπιτες με φύλλο κρούστας

ΑΝΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

Μίνι γαλατόπιτες με φύλλο κρούστας

Εκλέρ λεμόνι

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝ ΣΙΒΕ

Εκλέρ λεμόνι

Μπισκότα βουτύρου

Συνταγή: Στέλιος Παρλιάρος

Μπισκότα βουτύρου

Ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει γλυκά από τη δεκαετία του '50 στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.

Μπισκότα σοκολάτας

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Μπισκότα σοκολάτας

Τα πιο αγαπημένα μπισκότα των μικρών και των μεγάλων.

Μπανανοσοκολάτα με άνθος αραβοσίτου και έτοιμο ζελέ

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Μπανανοσοκολάτα με άνθος αραβοσίτου και έτοιμο ζελέ

Μηλόπιτα με καραμελωμένο φύλλο, σε φόρμα

Επιμέλεια: Πόπη Χρυσανθίδου

Μηλόπιτα με καραμελωμένο φύλλο, σε φόρμα

Η συνταγή είναι της Μαρίας Πατσιά. Μας άρεσε πολύ η ιδέα μιας μηλόπιτας μέσα σε φόρμα.

Cronut από τη Νέα Υόρκη

Από τον Γρηγόρη Γαστεράτο

Cronut από τη Νέα Υόρκη

Αποτελεί δημιουργία του Ντομινίκ Ανσελ, ιδιοκτήτη του ομώνυμου bakery στη Νέα Υόρκη, η οποία έχει κάνει πάταγο.

Η μπουγάτσα της τεμπέλας

ΑΝΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

Η μπουγάτσα της τεμπέλας

Ελαφρύ γλυκό γιαουρτιού

Συνταγή: Μαρία Αργύρη

Ελαφρύ γλυκό γιαουρτιού

Μια αγαπημένη δροσερή συνταγή.

Μηλόπιτα με καραμελωμένο φύλλο, σε φόρμ
  • σχολιάστε

Επιμέλεια: Πόπη Χρυσανθίδου

Μηλόπιτα με καραμελωμένο φύλλο, σε φόρμ

Η συνταγή είναι της Μαρίας Πατσιά. Μας άρεσε πολύ η ιδέα μιας μηλόπιτας μέσα σε φόρμα.

1  2  3  4  5  6Νext