Δημοφιλής είδηση: 6 looks που θα θες ν' αντιγράψεις μέχρι το τέλος ...
Φοράμε: Τζιν με πέρλες
|
Απρίλιος 20, 2017
Χτυπάμε σε ένα γουδί λίγη ζάχαρη με τους κρυστάλλους μαστίχας μέχρι να γίνουν σκόνη.
Ζεσταίνουμε 100 γρ. από το γάλα και προσθέτουμε τη μαγιά, 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη και 3 - 4 κουτ. σούπας από το αλεύρι.
Βάζουμε το νερό με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά
Αναμονή: 30΄
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Αλέξανδρος Κόκκορης
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε μια φόρμα διαμέτρου 20 εκ.
ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ
Αναμονή: 2 ώρες
Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
18:13
18:00
17:40
17:33
17:06
16:49