Γλυκά

Devil’s Food Cake (πλούσιο κέικ σοκολάτας) με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος
  • σχολιάστε

Devil’s Food Cake (πλούσιο κέικ σοκολάτας) με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος

Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο 2 στρογγυλές φόρμες του κέικ.

Κέικ ζέβρα με ελαιόλαδο
  • σχολιάστε

Κέικ ζέβρα με ελαιόλαδο

Χτυπάμε στο μίξερ, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα, τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν άσπρη, αφράτη κρέμα. Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε σιγά-σιγά και εναλλάξ το ελαιόλαδο, τον χυμό, το ξύσμα και το κοσκινισμένο αλεύρι.

Κρεμ πατισερί σοκολάτας
  • σχολιάστε

Κρεμ πατισερί σοκολάτας

Ρίχνουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους και την τοποθετούμε στη φωτιά.

Μοελέ σοκολάτας με 4 υλικά
  • σχολιάστε

Μοελέ σοκολάτας με 4 υλικά

Ψήσιμο: 10΄

Παστάκι με μους γιαούρτι και φράουλες
  • σχολιάστε

Παστάκι με μους γιαούρτι και φράουλες

Αναμονή: 6 ώρες

Frozen yoghurt φράουλα
  • σχολιάστε

Frozen yoghurt φράουλα

Αναμονή: 6 ώρες

Κλασικό γλυκό με ζελέ, κρέμα και μπισκότα
  • σχολιάστε

Κλασικό γλυκό με ζελέ, κρέμα και μπισκότα

Φτιάχνουμε την κρέμα Ανθος αραβοσίτου ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Η διαφορά είναι ότι χρησιμοποιούμε 1 λίτρο γάλα και 4 κουταλιές ζάχαρη, αντί για τις ποσότητες που αναφέρονται.

Το γλυκό της Δούκισσας
  • σχολιάστε

Το γλυκό της Δούκισσας

Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Μεγάλα αφράτα μπισκότα με μαρμελάδα
  • σχολιάστε

Μεγάλα αφράτα μπισκότα με μαρμελάδα

Εδώ ψήνεται σε φορμάκια και γίνεται πιο μαλακή και αφράτη.

Πλούσιο σορμπέ σοκολάτας
  • σχολιάστε

Πλούσιο σορμπέ σοκολάτας

Αναμονή: 7½ ώρες

Μωσαϊκό με γέμιση παγωτού
  • σχολιάστε

Μωσαϊκό με γέμιση παγωτού

Αναμονή: 30΄

1  2  3  4  5  6Νext