Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Φοράμε: Navy blue ψηλόμεσο παντελόνι

ΣΥΝΔΕΣΗ  |  ΕΓΓΡΑΦΗ

Μάρτιος 31, 2017

Αναζήτηση Ειδήσεων

Βρέθηκαν 389 εγγραφές αναζητώντας την λέξη ' σπιτικά'

Φιλέτο ψαριού παναρισμένο σε μπίρα και πετιμέζι και κρέμα με σέσκουλα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32863

Φιλέτο με σάλτσα μπεαρνέζ ελαιολάδου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Η σάλτσα μπεαρνέζ φτιάχνεται κανονικά με βούτυρο. Εδώ, σας δείχνουμε πώς γίνεται με ελαιόλαδο.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32855

Κεφτεδάκια ιδιαίτερα νόστιμα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Φωτογραφία: ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32840

Εξάρχεια: Τα 10 στέκια που αξίζει να πας

FOOD & DRINK

Μπαράκια, φαγάδικα, καφέ όπου περνάς με λίγα και πάντα καλά.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32823

Νουά με ρύζι και σάλτσα μανιταριών

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 30΄

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32786

Κατσίκι με θυμάρι και καρότα στη γάστρα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32787

Γαρίδες φουρνιστές με δεντρολίβανο και κρεμμύδια

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Προετοιμασία + Αναμονή: περίπου 1 ώρα

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32785

Αφιέρωμα: Το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Γιορτάζουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού με ένα φίνο μενού με επίκεντρο τον παστό μπακαλιάρο.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32784

Χταπόδι ψητό στο φούρνο και σάλτσα από το ζουμί του

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα - Ψάρι

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32772

Δαμάσκηνα γεμιστά με γκανάς

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32773

Μπακαλιάρος «τηγανητός» στο φούρνο

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα - Ψάρι

Αναμονή: 24 - 36 ώρες

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32719

Κοτόπουλο στο φούρνο µε λαχανόρυζο

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° - 190° C.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32639

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες, ντομάτα και μυρωδικά

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κουτ. σούπας λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το ψάρι (σε δόσεις, αν δεν χωράνε όλες οι φέτες στο τηγάνι) για περίπου 1 - 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει και να σφίξει. Το κρατάμε στην άκρη.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32609

Φακές με καρότα γιαχνί

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32590

Αφράτοι κεφτέδες με μοσχαρίσιο κιμά

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Αναμονή: 30΄

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32587

Tacos με γαρίδες

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32560

Τούρτα με μέλι

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32558