Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Φοράμε: Κόκκινη μπαντάνα στα μαλλιά

ΣΥΝΔΕΣΗ  |  ΕΓΓΡΑΦΗ

Αύγουστος 19, 2017

Αναζήτηση Ειδήσεων

Βρέθηκαν 432 εγγραφές αναζητώντας την λέξη ' γαστρονόμος'

Φαχίτας με γαρίδες και αβοκάντο

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Προετοιμασία: 30

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=34727

Γλυκό και κολλώδες (sweet and sticky) κοτόπουλο με σάλτσα ΒΒQ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 20΄

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33791

Τσίλι μπέργκερ με τηγανητά «δαχτυλίδια» κρεμμυδιού

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα και μουλιάζουμε για περίπου 30 λεπτά τις ροδέλες του κρεμμυδιού.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33730

Πλούσιο σορμπέ σοκολάτας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Αναμονή: 7½ ώρες

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33627

Πιπεριές τηγανητές με γιαούρτι και σουμάκ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33439

Φιλέτα ψαριού με τραγανή κρούστα μυρωδικών και πατάτες

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα - Ψάρι

ΝΙΚΗ ΤΡΕΣΣΟΥ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33434

Ροδέλες πατάτας με κρεμμύδι και τριμμένη φέτα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά

ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33241

Πασχαλινά κουλουράκια

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Χτυπάμε σε ένα γουδί λίγη ζάχαρη με τους κρυστάλλους μαστίχας μέχρι να γίνουν σκόνη.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33142

Μπουγάτσα νηστίσιμη

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Βάζουμε το νερό με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33053

Φιλέτο ψαριού παναρισμένο σε μπίρα και πετιμέζι και κρέμα με σέσκουλα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32863

Νουά με ρύζι και σάλτσα μανιταριών

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 30΄

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32786

Τάρτα με κρέμα φράουλας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Ψήσιμο + Βράσιμο (συνολικά): 30΄

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32700

Θρακιώτικη σκορδαλιά με καρύδια

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά

Με την καρυδάτη σκορδαλιά συνοδεύουµε ψητά ψάρια και θαλασσινά, τηγανητό µπακαλιάρο ή γαλέο, ψαροκροκέτες ή ψαροµπιφτέκια, αλλά και ψητά κρεατικά.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32642

Μια τούρτα εύκολη και οικονομική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Αναμονή: 6 ώρες

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32678

Κοτόπουλο στο φούρνο µε λαχανόρυζο

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° - 190° C.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32639

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά

Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32634

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες, ντομάτα και μυρωδικά

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κουτ. σούπας λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το ψάρι (σε δόσεις, αν δεν χωράνε όλες οι φέτες στο τηγάνι) για περίπου 1 - 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει και να σφίξει. Το κρατάμε στην άκρη.

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32609

Γίγαντες με ανάμεικτα χόρτα και μυρωδικά

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 45΄,

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32588

Φακές με καρότα γιαχνί

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32590

Τούρτα με μέλι

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

http://www.mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32558