Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Φοράμε: Τζιν με πέρλες

 | 

Απρίλιος 20, 2017

Αναζήτηση Ειδήσεων

Βρέθηκαν 426 εγγραφές αναζητώντας την λέξη ' γαστρονόμος'

Ροδέλες πατάτας με κρεμμύδι και τριμμένη φέτα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά

ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33241

Πασχαλινά κουλουράκια

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Χτυπάμε σε ένα γουδί λίγη ζάχαρη με τους κρυστάλλους μαστίχας μέχρι να γίνουν σκόνη.

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33142

Μπουγάτσα νηστίσιμη

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Βάζουμε το νερό με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33053

Φιλέτο ψαριού παναρισμένο σε μπίρα και πετιμέζι και κρέμα με σέσκουλα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32863

Νουά με ρύζι και σάλτσα μανιταριών

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 30΄

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32786

Τάρτα με κρέμα φράουλας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Ψήσιμο + Βράσιμο (συνολικά): 30΄

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32700

Θρακιώτικη σκορδαλιά με καρύδια

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά

Με την καρυδάτη σκορδαλιά συνοδεύουµε ψητά ψάρια και θαλασσινά, τηγανητό µπακαλιάρο ή γαλέο, ψαροκροκέτες ή ψαροµπιφτέκια, αλλά και ψητά κρεατικά.

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32642

Μια τούρτα εύκολη και οικονομική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Αναμονή: 6 ώρες

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32678

Κοτόπουλο στο φούρνο µε λαχανόρυζο

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° - 190° C.

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32639

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά

Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32634

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες, ντομάτα και μυρωδικά

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κουτ. σούπας λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το ψάρι (σε δόσεις, αν δεν χωράνε όλες οι φέτες στο τηγάνι) για περίπου 1 - 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει και να σφίξει. Το κρατάμε στην άκρη.

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32609

Γίγαντες με ανάμεικτα χόρτα και μυρωδικά

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 45΄,

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32588

Φακές με καρότα γιαχνί

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32590

Τούρτα με μέλι

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32558

Ριζότο λεμονάτο με καραβίδες ή γαρίδες

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα - Ψάρι

Μαγείρεμα: περίπου 25΄

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32531

Νηστήσιμα βουτήματα με ταχίνι

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Ψήσιμο: 20΄

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32500

Πανακότα με σάλτσα καραμέλα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32499

Φαρφάλες με χταπόδι και παντζαρόφυλλα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 20

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32490

Λαγωτό

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα

Μαγείρεμα: 1 ώρα

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32440

Νηστήσιμη κρέμα πιάτου με φρούτα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32415