ΜΑΛΛΙΑ

To haircut των cool girls το 2017

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Το bob επιστρέφει, αυτή τη φορά με αφέλειες.

    Το bob επιστρέφει, αυτή τη φορά με αφέλειες.

Μπορεί το 2016 να είχε κυριαρχήσει το lob (long bob) ή αλλιώς μακρύ καρέ look στα μαλλιά, το 2017 όμως ξεκινά με μια πιο τολμηρή τάση. Η επιστροφή του καρέ με αφέλειες, ένας συνδυασμός του στυλ που λάνσαρε η Michelle Pfeiffer στο Scarface και της ανεμελιάς που το υιοθέτησε η Debbie Harry, είναι γεγονός.

Η νέα πρόταση των cool girls έχει ήδη κατακτήσει το Instagram και είναι θέμα χρόνου να δούμε τις πιο τολμηρές fashionistas να την ακολουθούν, μιας και τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να κάνουμε τη συγκεκριμένη αλλαγή. Από τη μια ο καιρός μας επιτρέπει να έχουμε αφέλειες χωρίς να χρειάζεται να τις περιποιούμαστε συνεχώς λόγω ζέστης και από την άλλη μπορούμε να αντέξουμε ένα καρέ χωρίς οι υψηλές θερμοκρασίες να μας αναγκάζουν να μαζεύουμε συνεχώς τα μαλλιά μας προς τα πάνω.

Που βρίσκεται το τρικ; Για κάθε σχήμα προσώπου υπάρχει και το κατάλληλο στυλ σε αφέλειες που θα το αναδείξει και θα κάνει το ''bob'' να ταιριάζει σε όλες! Εμείς συλλέξαμε τις καλύτερες προτάσεις που θα σας βάλουν στο τρυπάκι να συζητήσετε με τον κομμωτή σας μια αλλαγή.


Tags: μαλλιά, στυλ, haircut, τάση

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)