ΜΑΛΛΙΑ

Πόσο κιτς είναι τα πολύ μακριά μαλλιά;

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Kim Kardashian, Rihanna, Jourdan Dunn... τα ultra-long hair είναι τάση είναι όμως συνώνυμα της κομψότητας;

    Kim Kardashian, Rihanna, Jourdan Dunn... τα ultra-long hair είναι τάση είναι όμως συνώνυμα της κομψότητας;

Υπάρχει μια τάση τον τελευταίο καιρό οι celebrities να φοράνε μακριά extensions. Κι όταν λέμε μακριά εννούμε πολύ μακριά μαλλιά, μέχρι τους γοφούς. Το στυλ που λάνσαρε η Naomi Campbell και έγινε χαρακτηριστικό του θρυλικού supermodel στα 90s φέτος επέστρεψε δυναμικά στις εμφανίσεις των πιο διάσημων fashion girls. Τώρα, η Rihanna, η Kim Kardashian West, η Ariana Grande και άλλες διάσημες σταρ φαίνεται να επαναφέρουν στη μόδα το ultra-long look.

Κατά πόσο όμως τα πολύ μακριά μαλλιά είναι chic; Κακά τα ψέματα το συγκεκριμένο στυλ ακροβατεί στα όρια του κιτς, και είναι πολύ επίφοβο αν επιθυμείτε να το υιοθετήσετε να χάσετε το παιχνίδι. Όπως δήλωσε ο hair stylist του Hollywood, Chris Appleton, στον οποίο οφείλεται η μεγάλη τάση ''Είναι πολύ chic. Αν πας πίσω στο χρόνο θα δεις ότι είναι το στυλ της Naomi. Ο τρόπος που λάνσαρε το συγκεκριμένο στυλ την έκανε είδωλο'' ανέφερε μιλώντας για τον τρόπο που εμπνεύστηκε τα τόσο μακριά extensions για τις πελάτισσές του.

Όμως και ο ίδιος ο Appleton συμφωνεί ότι είναι πολύ λεπτή η γραμμή και μοιράζεται τα δικά του tips ''Πρέπει να είναι slim και chic. Το κλειδί είναι να δείχνουν τόσο λαμπερά σαν καθρέφτης. Πρέπει να είναι πολύ glossy και ολόισια για να δίνουν μια πιο πλούσια αίσθηση. Αν είναι πολύ βαριά τότε δείχνουν υπερβολικά''.


Tags: μαλλιά, ultra-long, στυλ, τάση

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)