ΣΑΛΑΤΕΣ

Δροσερή σαλάτα με σπαράγγια, ρόκα και καβούρι


  • Φωτογραφίες TINA WEBB

    Φωτογραφίες TINA WEBB

Τραγανή καβουροσαλάτα με πρασινάδα.

Υλικά

20 σπαράγγια από κονσέρβα
140 γρ. καβουρόψιχα
3 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
το χυμό από 1/2 λεμόνι
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας μαυροκούκι
50 γρ. ρόκα
λίγο ελαιόλαδο

Μερίδες 4
Προετοιμασία 10΄

Διαδικασία
Ξεπλένουμε καλά τα σπαράγγια, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε 2 - 3 κομμάτια το καθένα. Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τη κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το χυμό από το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το μαυροκούκι. Απλώνουμε στα πιάτα τα σπαράγγια, μοιράζουμε το μείγμα της καβουρόψιχας και γαρνίρουμε με τη ρόκα. Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Για περισσότερες συνταγές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gastronomos.gr


Tags: Δροσερή σαλάτα με σπαράγγια, ρόκα και καβούρι, σαλάτα, γαστρονόμος, φαγητό

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)