ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Δρ. Δημήτρης Κεραστάρης

Αλλάξτε την εμφάνιση του στήθους σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα


Το μέγεθος που έχει το στήθος μιας γυναίκας συμβάλλει σημαντικά στη συνολική εικόνα του σώματος της και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της. Η πλαστική στήθους είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής διαδικασία ενίσχυσης των μαστών και αλλαγής του μεγέθους τους.

Αυξητική στήθους
Η αυξητική στήθους είναι μια επέμβαση που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αποκτήσει ένα πιο πλούσιο μπούστο και να τονίσει τη θηλυκότητά της. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό και αρμονικό γίνεται.

Συμμετρικό αποτέλεσμα


Για να επιτύχουμε ένα συμμετρικό αποτέλεσμα, ο πλαστικός χειρουργός μετρά το στήθος της γυναίκας, τις διαστάσεις του θωρακικού τοιχώματος και βλέπει συνολικά το σώμα της (μέγεθος των μηρών, μέση κτλ) για να καθορίσει το σχήμα και το μέγεθος των ενθεμάτων. Στόχος του είναι, το τελικό αποτέλεσμα να δένει με το υπόλοιπο σώμα.

Διάρκεια αποτελεσμάτων
Σημαντικό σημείο αποτελεί και η διάρκεια των αποτελεσμάτων. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα αυξάνουν την ασφάλεια και ελαχιστοποιούν επιπλοκές που σχετίζονται με τα ενθέματα. Άλλωστε η αυξητική στήθους δε γίνεται για να βελτιώσει μια γυναίκα την εικόνα της για λίγο. Η επέμβαση αυτή πρέπει να δίνει αποτελέσματα που θα διαρκέσουν όσο το δυνατό περισσότερο.

Επιλογή ενθέματος

Η επιλογή του σωστού ενθέματος είναι καθοριστική. Ένα πολύ μεγάλο ένθεμα θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη χαλάρωση, καθώς το δέρμα λεπταίνει σταδιακά με την πάροδο των ετών. Από την άλλη, ένα πολύ μικρό ένθεμα θα μπορούσε να οδηγήσει τη γυναίκα σε νέα επέμβαση, αφού το αποτέλεσμα δε θα την ικανοποιεί. Εκτός από το μέγεθος του ενθέματος σημαντικό ρόλο παίζει και το σχήμα (στρογγυλά ή ανατομικά) αλλά και η θέση που θα τοποθετηθεί. Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός που σέβεται τις διαστάσεις του σώματος της γυναίκας μπορεί να επιτύχει ένα εξαιρετικό μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Μετεγχειρητικές ουλές

Τα σημάδια που μένουν μετά το χειρουργείο προβληματίζουν πολλές γυναίκες. Η αλήθεια είναι πώς εφόσον θα γίνουν τομές θα δημιουργηθούν και κάποιες ουλές. Πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι οι τομές γίνονται σε σημεία που μπορούν να κρυφτούν, και με κατάλληλη φροντίδα σταδιακά ξεθωριάζουν και αποκτούν το χρώμα του δέρματος, οπότε και είναι σχεδόν αόρατες.

Θα λατρέψετε το αποτέλεσμα
Μετά την επέμβαση το στήθος γίνεται πιο πληθωρικό, χωρίς να δείχνει αφύσικο και υπερβολικό. Το σώμα παύει να δείχνει αγορίστικο και η γυναίκα κερδίζει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.


Δρ. Δημήτρης Κεραστάρης
Πλαστικός Χειρουργός
www.drkerastaris.gr


Tags: αυξητική στήθους, πλαστική χειρουργική

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)