ΜΑΛΛΙΑ

Καλύψτε τις λευκές ρίζες στη στιγμή και κερδίστε χρόνο ανάμεσα στις βαφές

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Η συλλογή 5 αποχρώσεων Root Retoucher της Schwarzkopf προσφέρει 100% κάλυψη στη στιγμή

    Η συλλογή 5 αποχρώσεων Root Retoucher της Schwarzkopf προσφέρει 100% κάλυψη στη στιγμή

Εσείς που βάφετε τα μαλλιά σας να ξέρετε ότι σας νιώθουμε. Η τακτική επίσκεψη στον κομμωτή σας για την κάλυψη της λευκής ρίζας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, την οποία προσπαθούμε να στριμώξουμε ανάμεσα σε ένα βαρύ, για τις περισσότερες, πρόγραμμα που συχνά δεν αφήνει καθόλου χρόνο.

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της απαιτητικής καθημερινότητας, ο Schwarzkopf προσφέρει μια δυνατή λύση σε όλες τις γυναίκες, με το νέο και γρήγορο τρόπο κάλυψης των λευκών της ρίζας για ανάμεσα στις βαφές. Το νέο Root Retoucher είναι η λύση για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, τις ημέρες που όλες οι άλλες υποχρεώσεις σας φαίνεται να προηγούνται. Μια συλλογή 5 αποχρώσεων (Ξανθό Ανοικτό, Ξανθό Σκούρο, Καστανό, Καστανό Σκούρο και Ακαζού) παρέχει 25 εφαρμογές προσωρινής κάλυψης στην περιοχή της ρίζας, καλύπτοντας άμεσα και 100% σε 30 μόνο δευτερόλεπτα τα λευκά και τη διχρωμία, χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα μικρομοριακά χρωστικά σωματίδια που εμπεριέχονται στη φόρμουλά του.
Η βαλβίδα ψεκασμού μεγάλης ακριβείας επιτρέπει την εφαρμογή μόνο στα σημεία που χρειάζεστε, ενώ στεγνώνει αμέσως και φεύγει με ένα λούσιμο. Χρειάζεστε κάτι άλλο;


Tags: μαλλιά, βαφή, ρίζα, Schwarzkopf

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

  • σχολιάστε

Μήπως σας κούρασαν τα ματ κραγιόν;

Ελαχιστοποιείστε την όψη φλοιού και εμποδίστε την επανεμφάνιση της

Ένα μπουκέτο λουλουδιών από τη Lancôme