ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

5 απρόβλεπτοι τρόποι να πείτε και πάλι ναι στο φλοράλ!

Μυρτώ Τριχείλη


Μπορεί να μιλάμε για το προφανές, αλλά ναι δεν υπάρχει άνοιξη χωρίς φλοράλ και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε για άλλη μια χρονιά. Πως όμως θα εντάξουμε το φλοράλ στο look μας, ξεφεύγοντας από τις κλασσικές και πεπατημένες οδούς και ακολουθώντας τις απρόβλεπτες τάσεις που επιβάλει η σύγχρονή street μόδα; Περιηγηθήκαμε στα πιο επιτυχημένα blogs και εντοπίσαμε πέντε τρόπους που θα μας εμπνεύσουν να φορέσουμε φλοράλ και φέτος την άνοιξη χωρίς να βαριόμαστε:

1. Η Olivia Palermo βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και μας ωθεί να κάνουμε την ανατροπή αναμειγνύοντας φλοράλ και ριγέ μοτίβα. Σοφιστικέ και αυστηρή η ρίγα παίρνει πιο ευχάριστη και ζωηρή τροπή μαζί με ένα έντονο φλοράλ κομμάτι.

2. Βάζουμε ένταση και ροκ χαρακτήρα σε ένα ρομαντικό mini φλοράλ φόρεμα τοποθετώντας από μέσα ένα skinny τζιν παντελόνι και ολοκληρώνοντας με εκκεντρικά mules παπούτσια, που μας βάζουν ακόμα περισσότερο στο δυναμικό κλίμα του 2017.

3. Πολλές φορές έχουμε κάνει τον τέλειο συνδυασμό στα ρούχα και τα παπούτσια μας και ακόμα νιώθουμε ότι  μας λείπει κάτι. Προσθέστε μια έντονη φλοράλ mini τσάντα με χρώμα σε ένα basic ντύσιμο και κάντε τη διαφορά (δεν χρειάζεται να τα σετάρουμε όλα με όλα).

4. Μιας και τo εργαλείο του layering δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας, γιατί να μην αντικαταστήσουμε το απλό μας basic πουκάμισο, που χρησιμοποιούμε μέσα από μίνιμαλ φορέματα, με ένα απρόβλεπτο φλοράλ;

5. Αν το σύνολο που έχουμε συνδυάσει φωνάζει μόνο girlie και απαρτίζεται από κλος φούστα, τοπ με βολάν και έντονη παρουσία του φλοράλ μοτίβου, κάνουμε στροφή 180 μοιρών και φοράμε από μέσα ένα “boy” φαρδύ παντελόνι μεταμορφώνοντας στυλ μας.


Tags: φλοράλ, φοράμε, μόδα, λουλούδια, shopping, florals, wear, what, tips, ways, trend

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ