ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Ποια είναι η λύση στο διπλοσάγονο;


  • Η Υδρολιπόλυση αποτελεί σήμερα την πιο δημοφιλή μη-χειρουργική εναλλακτική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του τοπικού λίπους χωρίς το ρίσκο μιας χειρουργικής επέμβασης.

    Η Υδρολιπόλυση αποτελεί σήμερα την πιο δημοφιλή μη-χειρουργική εναλλακτική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του τοπικού λίπους χωρίς το ρίσκο μιας χειρουργικής επέμβασης.

Τι είναι η Υδρολιπόλυση?
Η Υδρολιπόλυση αποτελεί σήμερα την πιο δημοφιλή μη-χειρουργική εναλλακτική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του τοπικού λίπους χωρίς το ρίσκο μιας χειρουργικής επέμβασης. Είναι μια ενέσιμη θεραπεία που με την έγχυση λιποδιαλυτικής δραστικής ουσίας διαλύει τα εντοπισμένα αποθέματα λίπους.

Που οφείλεται το διπλοσάγονο?
Το διπλοσάγονο οφείλεται στη χαλάρωση των μυών και στη συσσώρευση λίπους. Η μυϊκή ατονία και η βαρύτητα είναι, επίσης, υπεύθυνα για τη διάταξη των επιφανειακών ιστών, οδηγώντας στη δημιουργία του διπλοσάγονου. Η μυϊκή ατονία αυτή είναι αποτέλεσμα της έλλειψης στερεότητας της μυϊκής μάζας, καθώς και της μετατόπισης των λιπωδών στρωμάτων, τα οποία υπό την επίδραση του βάρους μετατοπίζονται προς τα κάτω και είναι περισσότερο εμφανές στο άκρο της κάτω σιαγόνας. Το πρόσωπο, ωστόσο, δε θα έχει την κανονική του όψη αν τα λιπώδη στρώματα που χαλούν το περίγραμμά του δεν απορροφηθούν.

Τι πετυχαίνουμε με την θεραπεία Υδρολιπόλυσης?
Η θεραπεία Υδρολιπόλυσης συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου, αποκαθιστώντας τη χαλάρωση του πηγουνιού. Είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής λύση για άτομα που θέλουν να σμιλεύσουν το δέρμα στο πρόσωπό τους και να αφαιρέσουν το περίσσιο λίπος. Η δραστική ουσία που χρησιμοποιείται με την Υδρολιπόλυση διαλύει το λίπος στην κάτω σιαγόνα, προκαλώντας τη διάσπαση των λιπιδίων και την υγροποίηση του λίπους, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται μέσω του βασικού μεταβολισμού του οργανισμού.

Με τι μπορεί να συνδυαστεί?
Η θεραπεία της Υδρολιπόλυσης στο διπλοσάγωνο μπορεί να συνδυαστεί με Cavitation και ταυτόχρονα ραδιοσυχνότητες RF στην περιοχή του τραχήλου, όπου βοηθά και στη σύσφιξη του δέρματος. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?
Για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτούνται 3 - 4 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2-3 εβδομάδων.

Υπάρχει χρόνος ανάρρωσης?
Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κατευθείαν στις δραστηριότητες του.
Λείανση και σύσφιξη δέρματος χωρίς νυστέρι!
Η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του σώματος σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.

Πώς λειτουργούν οι ραδιοσυχνότητες RF;
Οι ραδιοσυχνότητες διασπούν τα λιποκύτταρα χρησιμοποιώντας θερμότητα, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στη λεμφική παροχέτευση και την ενίσχυση της πυκνής δομής του κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους συρρικνώνονται, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες ενδείκνυνται για όλους εκείνους που βρίσκονται ήδη κοντά στο ιδανικό τους βάρος και, ενώ ασκούνται και προσέχουν τη διατροφή τους, το σώμα τους χρειάζεται επιπλέον βοήθεια.

Πότε ενδείκνυται η χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF;
Η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar RF ενδείκνυται σε περιοχές με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση και μπορεί άφοβα να εφαρμοστεί σε όλους, με εξαίρεση κάποιες ιατρικές περιπτώσεις όπως βηματοδότης, μεταλλικό εμφύτευμα, λάμα, καθώς και ασθένειες του συνδετικού ιστού. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα πιο βαθιά επίπεδα του ιστού θερμαίνονται, ενώ τα επιφανειακά προστατεύονται από συνεχή ψύξη. Ο χρόνος θεραπείας κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και το στόχο θεραπείας, από 20 έως 50 λεπτά.
Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF παρέχει ορατά αποτελέσματα, επειδή είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση "διπλού στρώματος". Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη.

Με αυτή την καινοτόμο θεραπεία, θα αισθανθείτε το σώμα σας να αναδιαμορφώνεται. Για εμφανή αποτελέσματα, το ιατρικό προσωπικό της Advanced Aesthetics σας συστήνει 8-10 συνεδρίες 2 φορές την εβδομάδα . Στην περίπτωση της έντονης χαλάρωσης, οι βαθιές δομικές αλλαγές των ινών απαιτούν περισσότερο χρόνο και το τελικό αποτέλεσμα έρχεται μετά το πέρας των συνεδριών.
Καθώς η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελονών ή αναισθησίας και δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης 
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002, +30  
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy –


Tags: υδρολιπόληση, πλαστικός, ομορφιά, γυναίκα, αλλαγές, διπλοσάγωνο

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)