ΟΜΟΡΦΙΑ

AVON: 130 χρόνια αναδεικνύει την ομορφιά!


  • H Avon, μαζί με την ambassador της καμπάνιαςBeauty For A Purpose για το 2016, Μαρία Μπεκατώρου, γιορτάζει 130 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας

    H Avon, μαζί με την ambassador της καμπάνιαςBeauty For A Purpose για το 2016, Μαρία Μπεκατώρου, γιορτάζει 130 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας

Γεννήθηκε το 1886 και συνεχίζει να μεγαλώνει… Στην επέτειο αυτή, η Avon κάνει μια βόλτα στο παρελθόν και θυμάται πώς ήταν ο δρόμος μέχρι εδώ.

Γνωρίζατε ότι το πρώτο κραγιόν της Avon δημιουργήθηκε το 1910; Ξέρατε ότι ήταν η πρώτη εταιρία που έφερε την τεχνολογία του Άλφα Υδροξύ Οξέος στην αγορά, με το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης προσώπου ANEW, το1990; Αποκλείεται να μην έτυχε ποτέ να ακούσετε για το dry oil της Avon, που εκτός από ενυδατικό ήταν και πολύ αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό. Φανταστείτε ότι κυκλοφόρησε το 1947 (!) και όλοι μιλούσαν για μια αντηλιακή -τότε- λοσιόν με εντομοαπωθητική δράση, ένα must προϊόν για ηρεμία και γαλήνη στην παραλία και την πισίνα.

Κατά τη διάρκεια των 130 χρόνων της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας, βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν οι αντιπρόσωποί της, που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια παγκοσμίως και ασφαλώς όλοι όσοι την ακολουθούν πιστά και τη στηρίζουν.

Μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου, πρόσωπο της καμπάνιας “Beauty For A Purpose”, η Avon γιορτάζει την ποιότητα και την καινοτομία, επιβραβεύει την υπερηφάνεια και την εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα αγαπημένων προϊόντων σε επετειακή τιμή.  Ενδεικτικά αναφέρουμε το best seller άρωμα της Avon “Far Away” και το αφρόλουτρο BUBBLE BATH White Lilly σε επετειακή συσκευασία. Επίσης, προϊόντα που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού, όπως το πιο αποτελεσματικό από τα premium serum της αγοράς, το “ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ANEW ULTIMATE SUPREME”, και τη Μάσκαρα Spectra Lash, μια μάσκαρα που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και αλλάζει την εμφάνιση των βλεφαρίδων σε μια στιγμή.

Τα 130 χρόνια είναι γεγονός και για την Avon σηματοδοτούν την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της ομορφιάς και της γυναικείας αυτοπεποίθησης, που ήδη γράφεται και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα!

 


Tags: Avon, ομορφιά