ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Aντιμετωπίστε τους μαύρους κύκλους

Σταύρη Φράγκου


  • γυναικών. Ο Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τη θεραπεία ThermiSmooth και τις λύσεις που μας παρέχει.

    γυναικών. Ο Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τη θεραπεία ThermiSmooth και τις λύσεις που μας παρέχει.

Οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες στην περιοχή των ματιών καταστρέφουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών. Ο Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τη θεραπεία ThermiSmooth και τις λύσεις που μας παρέχει.

Οι άνθρωποι που ανησυχούν για τη χαλάρωση του δέρματος και των γραμμών του προσώπου και δεν είναι έτοιμοι για την πλαστική χειρουργική, είναι πολύ καλοί υποψήφιοι για τέτοιου είδους υπηρεσίες. Το ThermiSmooth™, όπως και το ThermiTight, παρέχει μία εναλλακτική λύση για βλεφαροπλαστική, λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, καθώς επίσης και για λιποαναρρόφηση, τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.


Τι ακριβώς επιτυγχάνει η ThermiSmooth;
Εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος.

Πώς λειτουργεί για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το κολλαγόνο στο δέρμα συρρικνώνεται όταν θερμαίνεται σε παρατεταμένες θερμοκρασίες 42°C-45°C. Το ThermiSmooth™ πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο κομμάτι χέρι θερμίστορ, το οποίο παραδίδει ακριβή και ελεγχόμενη θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος, χωρίς να διακινδυνεύσουμε την υπερθέρμανση των ιστών που προκαλούν δυσφορία στον ασθενή.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας;
Μετά την εφαρμογή μιας μικρής ποσότητας τζελ, το κομμάτι χέρι ThermiSmooth™ εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος. Το σύστημα ThermiRF™ ρυθμίζεται σε μία συγκεκριμένη θερμοκρασία στόχου (δηλ. 42°C - 45°). Καθώς η θερμοκρασία του δέρματος αυξάνεται σε στοχευμένη θερμοκρασία, ο υπολογιστής ThermiRF προσαρμόζει αυτόματα την παραγωγή ενέργειας για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια της θέρμανσης.

Μπορεί να γίνει επανάληψη την ίδια ώρα μέχρι να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε;
Οι ThermiSmooth™ θεραπείες είναι ήπιες και οι ασθενείς έχουν την αίσθηση ενός ζεστού χαλαρωτικού μασάζ. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές για να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πόσες θεραπείες χρειαζόμαστε για να έχουμε μέγιστο αποτέλεσμα και πότε θα είναι ορατό;
Απαιτεί μια σειρά από τρεις θεραπείες σε απόσταση τριών εβδομάδων ώστε η θεραπεία να φτάσει τα μέγιστα αποτελέσματα, τα οποία θα γίνουν εμφανή σταδιακά και θα είναι πιο αισθητά μετά από περίπου τέσσερις μήνες.

Σε ποιες περιοχές λειτουργεί καλά το ThermiSmooth;
Το σύστημα ThermiSmooth™ λειτουργεί καλά σε πολλές διαφορετικές περιοχές όπως μέτωπο, σαγόνι, λαιμό, πηγούνι, χείλη και βλέφαρα.

Πόση ώρα διαρκεί η κάθε συνεδρία;
Η διαδικασία ThermiSmooth είναι συνήθως πολύ γρήγορη. Οι περισσότερες συνεδρίες διαρκούν περίπου 30 λεπτά ανάλογα με τις υπό θεραπεία περιοχές.

Μετά από τη θεραπεία υπάρχει χρόνος αποκατάστασης;
Ενδέχεται μετά τη θεραπεία να παρατηρηθεί ένα μικρό οίδημα και μία ερυθρότητα. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι ασθενείς που υποβάλλονται στη διαδικασία ThermiSmooth δε χρειάζονται καθόλου χρόνο αποκατάστασης και μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης 
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002, +30  
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy –


Tags: πλαστικός , ομορφιά, υγεία, μάτια, βλεμμα, Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης, ThermiSmooth

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)