ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

ThermiTight: Mη επεμβατική σύσφιξη προσώπου και σώματος


  • Το ThermiTight™ είναι μια ανώδυνη, μικρό - επεμβατική διαδικασία

    Το ThermiTight™ είναι μια ανώδυνη, μικρό - επεμβατική διαδικασία

Το ThermiTight™ είναι μια μη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση για την σύσφιξη του δέρματος. Χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου κάτω από το δέρμα, η οποία βελτιώνει τη χαλάρωση και εξομαλύνει την υφή.

Το ThermiTight™ είναι η πρώτη αισθητική διαδικασία, η οποία παραδίδει ελεγχόμενη θερμική ενέργεια κάτω από το δέρμα για να αναστρέψει τα αποτελέσματα της γήρανσης. Το ThermiTight™ είναι ιδανικό για τους ασθενείς που θέλουν περισσότερα αποτελέσματα από μη επεμβατικές διαδικασίες που να πλησιάζουν τα αποτελέσματα της Χειρουργικής Επέμβασης.

Είναι πολύ αποτελεσματικό για:

  • Προβληματικές περιοχές του προσώπου
  • Το λαιμό
  • Την κοιλιά
  • Τους μηρούς

Το σύστημα ThermiRF™ χρησιμοποιείται μαζί με ένα μικρό ανιχνευτή θέρμιτρον SmartTip™, ο οποίος τοποθετείται κάτω από το δέρμα για να θερμάνει υποδερμικά τους ιστούς σε μια επιλεγμένη θερμοκρασία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ThermiTight™, οι εσωτερικές θερμοκρασίες ελέγχονται και ρυθμίζονται από το σύστημα του υπολογιστή. Επιπλέον, η καθοδήγηση της θερμικής εικόνας παρέχει στον ιατρό τις εξωτερικές θερμοκρασίες σε πραγματικό χρόνο για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια της επίδρασης της θερμότητας διατηρώντας ασφαλείς τις θερμοκρασίες του δέρματος. Αποτελεί μια υψηλής εξειδίκευσης θεραπεία με απόλυτη ασφάλεια και με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το ThermiTight™ είναι μια ανώδυνη, μικρό - επεμβατική διαδικασία, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία η οποία διαρκεί συνήθως λιγότερο από μία ώρα. Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα και είναι συνήθως σε θέση να επιστρέψουν στις φυσιολογικές τους δραστηριότητες μέσα σε 24 ώρες.

Αυτό είναι ακόμη πιο επωφελές γιατί οι αλλαγές είναι εμφανείς σε 3 μήνες και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό από όλους, οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σαν μία φυσική αλλαγή.

Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι όταν η θερμοκρασία στο χόριο αγγίξει τους 50-65 βαθμούς Κελσίου προκαλεί συρρίκνωση του δέρματος χωρίς όμως να προκαλεί εγκαύματα στην επιφάνεια. Παραδοσιακές θεραπείες με βάση το φως, όπως τα λέιζερ και IPL δεν διεισδύουν αρκετά βαθιά μέσα στους ιστούς για να επηρεάσουν την επιθυμητή σύσφιξη του δέρματος χωρίς να καταστρέψουν την επιφάνεια του δέρματος.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με μία λιποαναρρόφηση εάν υπάρχει υπερβολική περίσσεια λίπους, ή ως μεμονωμένη διαδικασία στο ιατρείο εάν το πρόβλημα είναι μικρότερο.

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ χειρουργικών και μη χειρουργικών θεραπειών, το ThermiTight™ παρέχει αποτελέσματα χειρουργικού τύπου, χωρίς την επεμβατικής φύσεως μέθοδο, περίοδο ανάρρωσης, ή μεγαλύτερο κόστος.

Το ThermiTight™ αποτελεί ένα εργαλείο που έχει κάνει παρελθόν παρεμβάσεις με μεγάλες τομές που ήταν μονόδρομος όπως σύσφιξη χεριών, εσωτερικό μηρών, λαιμού, κοιλιάς, στήθους κ.λ.π.

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης


Tags: ThermiTight, μη επεμβατική σύσφιξη, πρόσωπο, σώμα, πλαστικός

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)