ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Πώς να εξαφανίσετε το λίπος άμεσα

Σταύρη Φράγκου


  • Χωρίζεται σε κατηγορίες και ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ακριβώς τι είναι και τα αποτελέσματα του.

    Χωρίζεται σε κατηγορίες και ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ακριβώς τι είναι και τα αποτελέσματα του.

Το ThermiRF είναι η τεχνολογία της χρήσης θερμότητας και ραδιοσυχνότητας για να εκτελέσετε μία μη επεμβατική σύσφιξη και τη διάλυση του λίπους. Χωρίζεται σε κατηγορίες και ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ακριβώς τι είναι και τα αποτελέσματα του.

Πείτε μας τι είναι το ThermiRF;
Το ThermiRF ™ είναι το πρώτο FDA εγκεκριμένο μηχάνημα ιατρικής αισθητικής που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη θερμοκρασία ραδιοσυχνοτήτων. Είναι ένας injectable RF υψηλής τεχνολογίας και εξειδίκευσης με πολλαπλές χρήσεις.

Ποια είναι η τεχνολογία που κρύβετε πίσω από αυτό;

Είναι η τεχνολογία της χρήσης θερμότητας και ραδιοσυχνότητας για να εκτελέσετε μία μη επεμβατική σύσφιξη και τη διάλυση του λίπους. Το εξωτερικό δέρμα της περιοχής που θεραπεύεται παρακολουθείται με ένα θερμόμετρο υπερύθρων για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα τραυματισμού του δέρματος και η πρόκληση εγκαύματος.

Πρέπει να υπάρχει αναισθησία για τη διαδικασία αυτή;

Η διαδικασία γίνεται ενώ ο ασθενής είναι ξύπνιος και το χρόνος ανάρρωσης είναι ελάχιστος.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα της επέμβασης;

Τα αποτελέσματα συνήθως παρατηρούνται λίγες εβδομάδες μετά την επέμβαση, αλλά συνεχίζουν να βελτιώνονται κατά τη διάρκεια των επόμενων 6 μηνών Αυτή είναι μια συναρπαστική τεχνολογία και πρώτη φορά έχουμε πραγματικά κάτι «μη-χειρουργικό που παρέχει μακράς διαρκείας αποτελέσματα.

Μας αναφέρατε πιο πριν ότι υπάρχουν πολλαπλές χρήσεις και κατηγορίες . Ποιές είναι αυτές;
Η εφαρμογή του ThermiRF στην Πλαστική Χειρουργική αναλύεται σε υποκατηγορίες. Στην Thermi Tight, Thermi Va, Thermi Smooth, Thermi Dry και Thermi Rase.

Εξηγήστε μας την ThermiVa. Τι είναι ακριβώς και ποια τα αποτελέσματα της;
Το ThermiVa είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) για σύσφιξη και αναζωογόνηση του κόλπο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Είναι το καλούμενο μη επεμβατικό Lifting γεννητικής χώρας. Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη, προκύπτει υπερβολική χαλάρωση των μυών του κόλπου. Αυτή η βλάβη μπορεί να μειώσει την αίσθηση κατά την επαφή και να μειώσει τη σεξουαλική ικανοποίηση. Η τεχνολογία ThermiRF είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA και αποτελεί την τεχνολογία επανάστασης με την κάθε θεραπεία να γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί 30 λεπτά.

Υπάρχει περίοδος ανάρρωσης;
Όχι δεν υπάρχει, μπορείτε να συνεχίσετε όλες τις κανονικές δραστηριότητές σας αμέσως μετά τη διαδικασία και οι ασθενείς μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή αμέσως μετά τη θεραπεία.

Ποιά είναι τα αποτελέσματα της;
Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αν και μερικοί ασθενείς έχουν αναφέρει άμεση βελτίωση. Μπορεί τα αποτελέσματα να είναι αισθητά περίπου 2 εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Το ThermiVa χρησιμοποιεί ένα στυλό μιας χρήσης, εξασφαλίζοντας το κίνδυνο μετάδοσης λοιμώξεων και με ασφάλεια μπορεί να πραγματοποιηθεί έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό και ανάμεσα κυήσεων.
Ένας ανιχνευτής χρησιμοποιείται για την ακριβή παρακολούθηση της θερμοκρασίας του ιστού, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη θερμοκρασία επεξεργασίας και ασφάλεια. Η θεραπεία δημιουργεί μια ζεστή αίσθηση, χωρίς πόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τη θεραπεία. Μερικά αποτελέσματα είναι άμεσα και συνεχίζουν να βελτιώνονται με κάθε θεραπεία. Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περίπου ένα με δύο χρόνια. Για διατήρηση του αποτελέσματος σε ακράτεια και προβλήματα εμμηνόπαυσης συνιστώνται θεραπείες συντήρησης που συνιστώνται είναι μία φορά το χρόνο μετά την αρχική.

Ποιά άτομα μπορούν να επιλέξουν την αυτη την επέμβαση;
Η θεραπεία με το ThermiVa είναι ιδανική, για κολπική σύσφιξη, βελτίωση της ατροφικής αιδοιοκολπίτιδας (ξηρότητα του κόλπου και του αιδοίου), αύξηση της υγρασίας του κόλπου και κατά συνέπεια την αύξηση την κολπική διέγερσης χωρίς τη χρήση ορμονών, μείωση χειλικού ερεθισμού, βελτίωση της ακράτειας των oύρων, βελτίωση πιελικής πρόπτωσης και βελτίωση της οργασμικής ή σεξουαλικής δυσλειτουργίας που έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη οργασμού σε μικρότερο χρονικό διάστημα.


Tags: beauty, πλαστικός, λίπος, γυναίκα, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ