ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Πώς να εξαφανίσετε μαύρους κύκλους και ρυτίδες

Σταύρη Φράγκου


  • Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης έχει τη λύση και μας εξηγεί τι είναι ακριβώς η θεραπεία ThermiSmooth και τι αποτελέσματα χαρίζει.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης έχει τη λύση και μας εξηγεί τι είναι ακριβώς η θεραπεία ThermiSmooth και τι αποτελέσματα χαρίζει.

Οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες στην περιοχή των ματιών «καταστρέφουν» την αυτοπεποίηθηση των γυναικών. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης έχει τη λύση και μας εξηγεί τι είναι ακριβώς η θεραπεία ThermiSmooth και τι αποτελέσματα χαρίζει.

Οι άνθρωποι που ανησυχούν για τη χαλάρωση του δέρματος και των γραμμών του προσώπου και δεν είναι έτοιμοι για την πλαστική χειρουργική είναι πολύ καλοί υποψήφιοι για τέτοιου είδους υπηρεσίες. Το ThermiSmooth™ όπως και το ThermiTight παρέχει μία εναλλακτική λύσή για βλεφαροπλαστική, λίφτινγκ προσώπου και λαιμού καθώς επίσης και για λιποαναρρόφηση, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Ποια θεραπεία λοιπόν είναι η ιδανική για μαύρους κύκλους και ρυτίδες στην περιοχή των ματιών; 
Η θεραπεία ThermiSmooth. Αποτελεί μη επεμβατική λύση για μαύρους κύκλους , περιοφθάλμιες και περιστωματικές ρυτίδες.

Τι ακριβώς επιτυγχάνει η ThermiSmooth;
Η μη επεμβατική διαδικασία ThermiSmooth εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος.

Πώς λειτουργεί για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το κολλαγόνο στο δέρμα θα συρρικνωθεί όταν θερμαίνεται σε παρατεταμένη θερμοκρασίες 42°C - 45°C. Το ThermiSmooth™ πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο κομμάτι χέρι θερμίστορ το οποίο παραδίδει ακριβή και ελεγχόμενη θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να διακινδυνεύσουμε την υπερθέρμανση των ιστών που προκαλούν δυσφορία στον ασθενή.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας;
Μετά την εφαρμογή μιας μικρής ποσότητας τζέλ, το κομμάτι χέρι ThermiSmooth™ εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος. Το σύστημα ThermiRF™ ρυθμίζεται σε μία συγκεκριμένη θερμοκρασία στόχου (δηλ. 42°C - 45°). Καθώς η θερμοκρασία του δέρματος αυξάνεται σε στοχευμένη θερμοκρασία, ο υπολογιστής ThermiRF προσαρμόζει αυτόματα την παραγωγή ενέργειας για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια της θέρμανσης.

Μπορεί να γίνει επανάληψη την ίδια ώρα μέχρι να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε; 
Οι ThermiSmooth™ θεραπείες είναι ήπιες και οι ασθενείς έχουν την αίσθηση ενός ζεστού χαλαρωτικού μασάζ. Οι θεραπείες μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πόσες θεραπείες χρειαζόμαστε για να έχουμε μέγιστο αποτέλεσμα και πότε θα είναι ορατό;
Απαιτεί μια σειρά από 3 θεραπείες σε απόσταση 3 εβδομάδων ώστε η θεραπεία να φτάσει τα μέγιστα αποτελέσματα τα οποία θα γίνουν εμφανή σταδιακά και θα είναι πιο αισθητά μετά από περίπου 4 μήνες.

Σε ποιές περιοχές λειτουργεί καλά το ThermiSmooth;
Το σύστημα ThermiSmooth™ λειτουργεί καλά σε πολλές διαφορετικές περιοχές όπως μέτωπο, σαγόνι, λαιμό, πηγούνι, χείλη και βλέφαρα.

Πόση ώρα διαρκεί η κάθε συνεδρία;
Η διαδικασία ThermiSmooth είναι συνήθως πολύ γρήγορη. Οι περισσότερες συνεδρίες διαρκούν περίπου 30 λεπτά ανάλογα με τις υπό θεραπεία περιοχές.

Μετά από τη θεραπεία υπάρχει χρόνος αποκατάστασης;
Ενδέχεται μετά τη θεραπεία να παρατηρηθεί ένα μικρό οίδημα και μία επιθυμητή ερυθρότητα. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι ασθενείς που υποβάλλονται στη διαδικασία ThermiSmooth δε χρειάζονται καθόλου χρόνο αποκατάστασης και μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.


Tags: Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, θεραπεία, ThermiSmooth, πλαστικός, ομορφιά, γυναίκα, μάτια , beauty

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)