ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Πείτε αντίο στις ατέλειες


Μπορεί το καλοκαίρι να είναι εδώ αλλά υπάρχουν ακόμα λύσεις για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να διώξετε την αμηχανία με τη μέθοδο 3D Cryopolisis. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί τι είναι και ποια τα αποτελέσματά.

Τι είναι  το 3D Cryolipolysis
Η καινούρια αυτή επαναστατική μέθοδος βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard από τις οποίες διαπιστώθηκε η επίδραση του ψύχους στον μεταβολισμό αλλά και στην επιβίωση του λιπώδους ιστού. Κατά τις κλινικές αυτές μελέτες αποδείχτηκε ότι τα λιπώδη κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες κάτω από -6 βαθμούς κελσίου και για μεγάλο χρονικό διάστημα που ξεπερνάει τα 45 λεπτά. Βάσει αυτών των ευρημάτων δημιουργήθηκε η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης, όπου με υποπίεση (αρνητική πίεση αναρρόφησης-suction), συλλαμβάνεται η περιοχή προς θεραπεία και καταψύχεται με στόχο την μείωση του τοπικού πάχους κατά 20%-40% χωρίς νυστέρι και περίοδο ανάρρωσης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μέθοδος αυτή έχει πάρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων (FDA) και κάτω από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της.

Τι αποτελέσματα παρέχει;
Παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα αδυνατίσματος με μόνο μία θεραπεία. Είναι κατάλληλο για επίμονα αποθέματα λίπους. Λειτουργεί χωρίς άσκηση, καμία αλλαγή στη διατροφή και είναι απλά μια εκπληκτική εύκολη λύση για απώλεια λίπους.
Τι κάνει το 3d cryolipolysis την ανώτερη θεραπεία για απώλεια λίπους;
Παρέχει 20% έως 40% απώλεια λίπους με μία μόνο θεραπεία, εξαλείφει μόνιμα το λίπος, είναι μη επεμβατική εναλλακτική λύση για λιποαναρρόφηση, είναι άριστη θεραπεία για επίμονους θύλακες λίπους, δεν χρειάζεται άσκηση, δεν προκαλεί δυσφορία, είναι ασφαλής μέθοδος και συνεχίζει την απώλεια λιποκυττάρων  για πάνω από 2 μήνες. Επίσης με την θεραπεία αυτή μπορείτε να επιστρέψετε κατ 'ευθείαν πίσω στη δουλειά.

Πώς λειτούργει το 3d cryolipolysis;
Κλινικές μελέτες δείχνουν λιπαρά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αυτή τη θερμοκρασία και έτσι σκοτώνει αποτελεσματικά τα κύτταρα του λίπους κάτω από το δέρμα, τα καταψύχει κυριολεκτικά μέχρι το σημείο της αποβολής. Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι δεν επηρεάζονται άλλα κύτταρα καθώς μόνο τα λιπώδη κύτταρα καταψύχονται. Κατά τη διαδικασία, τα κύτταρα του λίπους κρυσταλλώνονται και πεθαίνουν και αποβάλλονται με φυσικό τρόπο από το σώμα σας.     Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, καθώς τα κύτταρα του λίπους είναι φυσικά διασκορπισμένα, θα εμφανίζεται το νέο σχήμα του σώματός σας. Η θεραπεία δεν προκαλεί δυσφορία, χωρίς χάσιμο χρόνου, χωρίς νυστέρια, χωρίς σωλήνες λιποαναρρόφησης. Χωρίς βελόνες. Δεν υπάρχουν σημάδια. Απλά μια μη επεμβατική  3D εναλλακτική λύση για λιποαναρρόφηση.  Χρησιμοποιώντας το μοναδικό συνδυασμό cryolipolysis, πεθαίνουν με φυσικό τρόπο το 20-40% των κυττάρων λίπους στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία  και συνεχίζουν να διαλύονται  για αρκετούς μήνες.

Είναι ασφαλής η κρυολιπόλυση; είναι επώδυνη θεραπεία;
Η κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ασφαλής αφού δεν επηρεάζει άλλα κύτταρα εκτός από τα λιποκύτταρα. Ο ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης, αλλά και της έλξης, όμως αυτό υποχωρεί από τα πρώτα δυο με τρία λεπτά. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα.

Τι ειναι το 3d cryolipolysis plus;
Με την τεχνική 3D Cryolipolysis Plus συνδυάζεται μαζί με ultrasound Cavitation (υπερηχητική σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες), για ταυτόχρονη αντιμετώπιση προβλημάτων χαλάρωσης και σύσφιξης τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Με τον συνδυασμό αυτό έχουμε γρηγορότερα αποτελέσματα και από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.


Tags: αντίο, ατέλειες, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)