Ορεκτικά

Στριφτοπιτάκια με κολοκύθα, φέτα & σύγλινο

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Στριφτοπιτάκια με κολοκύθα, φέτα & σύγλινο

Ετοιμάστε στριφοπιτάκια με το λαχανικό της εποχής με συνταγή της Χρυσής Ζύμης.

Πατάτες ογκρατέν με γιαούρτι

Συνταγή: Νίκη Χρυσανθίδου

Πατάτες ογκρατέν με γιαούρτι

Θα το φτιάξετε πριν από το κύριο πιάτο και θα το διατηρήσετε σε ζεστό σημείο, κοντά στην κουζίνα, μακριά από ρεύματα αέρα.

Φάβα από κόκκινες φακές

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Φάβα από κόκκινες φακές

Η βελουδένια φάβα είναι έτοιμη σε 30'.

Αυγοφέτες με μοτσαρέλα και κεφαλοτύρι

Επιμέλεια: Tina Webb

Αυγοφέτες με μοτσαρέλα και κεφαλοτύρι

Κατσαπούρι με δύο τυριά

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Κατσαπούρι με δύο τυριά

Πίτα με ζυμάρι σαν μπριός, με αρκετές παραλλαγές, κυρίως στη γέμιση.

Φάβα από γίγαντες και αρωματική ρεγκοσαλάτα

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Φάβα από γίγαντες και αρωματική ρεγκοσαλάτα

Η σπιρτόζικη γεύση της ρέγκας συνοδεύει απολαυστικά την απαλή φάβα.

Μελιτζάνες τσακώνικες με φέτα και βασιλικό

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

Μελιτζάνες τσακώνικες με φέτα και βασιλικό

Γίγαντες σε φάβα με σάλτσα ντομάτας

Συνταγή: Χριστόφορος Πέσκιας

Γίγαντες σε φάβα με σάλτσα ντομάτας

Τι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε με γίγαντες, σκόρδο, κρεμμύδι, ντομάτα, ελαιόλαδο και μαϊντανό; Φάβα, απαντά ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Στραπατσάδα με βλίτα και ντομάτα
  • σχολιάστε

Συνταγή: Νίκη Χρυσανθίδου

Στραπατσάδα με βλίτα και ντομάτα

Στραπατσάδα ή καγιανάς. Όπως και να το λέτε σημασία έχει το αποτέλεσμα στο πιάτο μας.

Πίτα τοστ με μείγμα μυρωδικών, πάστα ντομάτας, ελιές και φέτα

ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ

Πίτα τοστ με μείγμα μυρωδικών, πάστα ντομάτας, ελιές και φέτα

Ένα υγιεινό σνακ για να ξεγελάσετε την πείνα σας ή και κυρίως με την προσθήκη κοτόπουλου.

Σπιτικές τορτίγιες καλαμποκιού

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Σπιτικές τορτίγιες καλαμποκιού

Παραδοσιακά έψηναν τις τορτίγιες σε ειδικά σκεύη, τα κομάλ, έτσι ώστε οι άκρες τους να γίνουν ξεροψημένες και κριτσανιστές.

Πιροσκί ποντιακό

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Πιροσκί ποντιακό

Η εξαιρετική σπιτική εκδοχή που μας έδωσε ο κ. Σπύρος Μάνης μένει αφράτη και τραγανή ακόμη κι όταν κρυώσει!

1  2  3  4  5  6Νext