Ορεκτικά

Μελιτζανοκροκέτες
  • σχολιάστε

Μελιτζανοκροκέτες

Ψήσιμο: 50΄

«Σαγανάκι» φούρνου με φέτα, λιαστές ντομάτες και καυτερό μπούκοβο
  • σχολιάστε

«Σαγανάκι» φούρνου με φέτα, λιαστές ντομάτες και καυτερό μπούκοβο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.

Παστίτσιο με κρεμμυδάτο κιμά και αρω­μα­τική μπεσαμέλ
  • σχολιάστε

Παστίτσιο με κρεμμυδάτο κιμά και αρω­μα­τική μπεσαμέλ

Με το έντονο καβούρδισμα του αλευριού, η μπεσαμέλ δεν θα μυρίζει «αλευρίλα».

Ομελέτα στο φούρνο με λαχανικά και φέτα
  • σχολιάστε

Ομελέτα στο φούρνο με λαχανικά και φέτα

ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ

Ροδέλες πατάτας με κρεμμύδι και τριμμένη φέτα
  • σχολιάστε

Ροδέλες πατάτας με κρεμμύδι και τριμμένη φέτα

ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ

Κις με αρακά και γραβιέρα
  • σχολιάστε

Κις με αρακά και γραβιέρα

Μαγείρεμα + Ψήσιμο: περίπου 55΄ / Μέτριας δυσκολίας

Τυρόπιτα σε ζύμη ολικής
  • σχολιάστε

Τυρόπιτα σε ζύμη ολικής

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 20

Σούπα «α λα πολίτα» (με αγκινάρες, καρότα και πατάτες)

Προδημοσίευση

Σούπα «α λα πολίτα» (με αγκινάρες, καρότα και πατάτες)

Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε την πατάτα με το ξερό κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά.

Θρακιώτικη σκορδαλιά με καρύδια
  • σχολιάστε

Ντιπ

Θρακιώτικη σκορδαλιά με καρύδια

Με την καρυδάτη σκορδαλιά συνοδεύουµε ψητά ψάρια και θαλασσινά, τηγανητό µπακαλιάρο ή γαλέο, ψαροκροκέτες ή ψαροµπιφτέκια, αλλά και ψητά κρεατικά.

Οτσια γιάιτσα (αυγά μάτια)
  • σχολιάστε

Οτσια γιάιτσα (αυγά μάτια)

Η 80χρονη Αννα Παπαγεωργίου ετοίμασε αυτήν τη συνταγή με σλάβικη καταγωγή και ονομασία και μάλιστα την έκανε στη φωτιά της ξυλόσομπας.

Γαύρος στο τηγάνι με τραγανή κρούστα
  • σχολιάστε

Γαύρος στο τηγάνι με τραγανή κρούστα

Συνταγή: Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον
  • σχολιάστε

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον

Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.

1  2  3  4  5  6Νext