ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Θρακιώτικη σκορδαλιά με καρύδια
  • σχολιάστε

Ντιπ

Θρακιώτικη σκορδαλιά με καρύδια

Με την καρυδάτη σκορδαλιά συνοδεύουµε ψητά ψάρια και θαλασσινά, τηγανητό µπακαλιάρο ή γαλέο, ψαροκροκέτες ή ψαροµπιφτέκια, αλλά και ψητά κρεατικά.

Οτσια γιάιτσα (αυγά μάτια)
  • σχολιάστε

Οτσια γιάιτσα (αυγά μάτια)

Η 80χρονη Αννα Παπαγεωργίου ετοίμασε αυτήν τη συνταγή με σλάβικη καταγωγή και ονομασία και μάλιστα την έκανε στη φωτιά της ξυλόσομπας.

Γαύρος στο τηγάνι με τραγανή κρούστα
  • σχολιάστε

Γαύρος στο τηγάνι με τραγανή κρούστα

Συνταγή: Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον
  • σχολιάστε

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον

Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.

Tacos με γαρίδες
  • σχολιάστε

Tacos με γαρίδες

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σπαράγγια με μαριναρισμένο κρεμμύδι
  • σχολιάστε

Σπαράγγια με μαριναρισμένο κρεμμύδι

΄Αναμονή: 45΄

Τηγανίτες πατάτας
  • σχολιάστε

Τηγανίτες πατάτας

Αξίζει να τη δοκιμάσεις

Παστουρμαδόπιτα με λιαστή ντομάτα και φέτα
  • σχολιάστε

Παστουρμαδόπιτα με λιαστή ντομάτα και φέτα

Μαγείρεμα: περίπου 15΄

Φιλέτο κοτόπουλου με κάρι και φρέσκα κρεμμυδάκια
  • σχολιάστε

Φιλέτο κοτόπουλου με κάρι και φρέσκα κρεμμυδάκια

Tο σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη.

Λαδερή σελινόριζα με πορτοκάλι και άνηθο
  • σχολιάστε

Λαδερή σελινόριζα με πορτοκάλι και άνηθο

Συνταγή ΝΙΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΟΥ

Τάρτα με κοτόπουλο, καρύδια και ρόδι
  • σχολιάστε

Τάρτα με κοτόπουλο, καρύδια και ρόδι

Μαγείρεμα + Ψήσιμο: 1 ώρα

Σπανακόπιτα της στιγμής στο τηγάνι, χωρίς φύλλο
  • σχολιάστε

Σπανακόπιτα της στιγμής στο τηγάνι, χωρίς φύλλο

Μπορείτε να τη συνοδεύσετε με τυρί φέτα, κάποιο αλλαντικό της αρεσκείας σας και φρέσκο ψωμί.

1  2  3  4  5  6Νext