ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Κις με αρακά και γραβιέρα
  • σχολιάστε

Κις με αρακά και γραβιέρα

Μαγείρεμα + Ψήσιμο: περίπου 55΄ / Μέτριας δυσκολίας

Τυρόπιτα σε ζύμη ολικής
  • σχολιάστε

Τυρόπιτα σε ζύμη ολικής

Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 20

Σούπα «α λα πολίτα» (με αγκινάρες, καρότα και πατάτες)

Προδημοσίευση

Σούπα «α λα πολίτα» (με αγκινάρες, καρότα και πατάτες)

Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε την πατάτα με το ξερό κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά.

Θρακιώτικη σκορδαλιά με καρύδια
  • σχολιάστε

Ντιπ

Θρακιώτικη σκορδαλιά με καρύδια

Με την καρυδάτη σκορδαλιά συνοδεύουµε ψητά ψάρια και θαλασσινά, τηγανητό µπακαλιάρο ή γαλέο, ψαροκροκέτες ή ψαροµπιφτέκια, αλλά και ψητά κρεατικά.

Οτσια γιάιτσα (αυγά μάτια)
  • σχολιάστε

Οτσια γιάιτσα (αυγά μάτια)

Η 80χρονη Αννα Παπαγεωργίου ετοίμασε αυτήν τη συνταγή με σλάβικη καταγωγή και ονομασία και μάλιστα την έκανε στη φωτιά της ξυλόσομπας.

Γαύρος στο τηγάνι με τραγανή κρούστα
  • σχολιάστε

Γαύρος στο τηγάνι με τραγανή κρούστα

Συνταγή: Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον
  • σχολιάστε

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον

Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.

Tacos με γαρίδες
  • σχολιάστε

Tacos με γαρίδες

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σπαράγγια με μαριναρισμένο κρεμμύδι
  • σχολιάστε

Σπαράγγια με μαριναρισμένο κρεμμύδι

΄Αναμονή: 45΄

Τηγανίτες πατάτας
  • σχολιάστε

Τηγανίτες πατάτας

Αξίζει να τη δοκιμάσεις

Παστουρμαδόπιτα με λιαστή ντομάτα και φέτα
  • σχολιάστε

Παστουρμαδόπιτα με λιαστή ντομάτα και φέτα

Μαγείρεμα: περίπου 15΄

Φιλέτο κοτόπουλου με κάρι και φρέσκα κρεμμυδάκια
  • σχολιάστε

Φιλέτο κοτόπουλου με κάρι και φρέσκα κρεμμυδάκια

Tο σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη.

1  2  3  4  5  6Νext