Δημοφιλής είδηση: 6 looks που θα θες ν' αντιγράψεις μέχρι το τέλος ...
Φοράμε: Τζιν με πέρλες
|
Απρίλιος 19, 2017
Μαγείρεμα + Ψήσιμο: περίπου 55΄ / Μέτριας δυσκολίας
Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 20
Προδημοσίευση
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε την πατάτα με το ξερό κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά.
Ντιπ
Με την καρυδάτη σκορδαλιά συνοδεύουµε ψητά ψάρια και θαλασσινά, τηγανητό µπακαλιάρο ή γαλέο, ψαροκροκέτες ή ψαροµπιφτέκια, αλλά και ψητά κρεατικά.
Η 80χρονη Αννα Παπαγεωργίου ετοίμασε αυτήν τη συνταγή με σλάβικη καταγωγή και ονομασία και μάλιστα την έκανε στη φωτιά της ξυλόσομπας.
Συνταγή: Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη
Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.
Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
΄Αναμονή: 45΄
Αξίζει να τη δοκιμάσεις
Μαγείρεμα: περίπου 15΄
Tο σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη.
11:16
10:45
10:32
09:53
09:46
09:38