ΟΜΟΡΦΙΑ

της Ειρήνης Χριστοφόρου

GABRIELLE CHANEL: Επιτέλους μπορείς να το αποκτήσεις


Σήμερα ο οίκος Chanel γράφει μια νέα σελίδα στην ιστορία του. Νέο όνομα, νέο μπουκάλι, νέο άρωμα. Ένα βασίλειο έκφρασης και έμπνευσης.

Όπως και η πρώτη δημιουργός, το νέο άρωμα του οίκου chanel ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και να αγγίζει βαθιά μέσα κάθε γυναίκα και να της βγάλει από μέσα της το πάθος, την προσωπικότητα και την ελευθερία. Eίναι φτιαγμένο για εκείνες που πιστεύουν στον εαυτό τους και ακολουθούν τις επιυθμίες τους.

Το άρωμα βασίζεται στα μέχρι τώρα συστατικά των αρωμάτων του οίκου όπου κυριαρχεί ο συνδυασμός τεσσάρων λευκών λουλουδιών: ανθοί πορτοκαλιάς, γιασεμί, ylang-ylang και grasse tuberose. Οι νότες αυτού του μπουκέτου αφήνουν στο δέρμα ένα άγγιγμα δροσιάς. Ελαφρύ στην αίσθηση, δυνατό στη μυρωδιά, σχεδόν αόρατο στον ψεκασμό. Μεταξένιο άγγιγμα…

Όλα αυτά δημιουργούν μια απαλή χρυσαφένια λάμψη, κλεισμένα σ’ ένα τετράγωνο, πολύ λεπτό, διάφανο μπουκάλι. Ευαίσθητο στο άγγιγμα. Ένα εξαιρετικό μπουκάλι για μια εξαιρετική μυρωδιά, η οποία απαιτεί να είναι κλεισμένη σ’ ένα μπουκάλι που να μην μοιάζει με κανένα από τα υπόλοιπα των αρωμάτων της Chanel. Να μοιάζει όπως μια γυμνή αλήθεια. Γι’αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε ένα ειδικό γυαλί τόσο λεπτό όσο κανένα άλλο. Τόσο διάφανο, ώστε να επιτρέπει στο άρωμα να ακτινοβολεί πλήρως. Τόσο ξεχωριστό όσο και το άρωμα.

«Το άρωμα Gabrielle Chanel είναι η ίδια, είναι εμείς, είναι μεγαλοπρεπές, θαρραλέο, γενναίο, τολμηρό και παθιασμένο, θηλυκό». Olivier Polge - CHANEL'S IN HOUSE PERFUMER CREATOR

Το πρόσωπο που έχει επιλεχθεί για την καμπάνια τόσο της τσάντας όσο και του αρώματος δεν είναι άλλο από την Kristen Stewart. Γιατί; Γιατί είναι γυναίκα δυναμική, με ελεύθερο πνεύμα, που γνωρίζει τι θέλει, όπως ακριβώς και η Gabrielle Chanel.

Το Gabrielle Chanel θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου.

#TheCHANELGABRIELLEfragrance
#GabrielleChanel


Tags: chanel, gabrielle chanel, άρωμα