ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

5 unexpected συνδυασμοί που θα φορέσουμε το φθινόπωρο

Μαρίνα Χαραλάμπους


Έρχεται φθινόπωρο και πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε. Για αυτό εμείς είμαστε εδώ για να σας προετοιμάσουμε κατάλληλα και να υποδεχτείτε την νέα σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενώ έχουμε μελετήσει όλες τις τάσεις της σεζόν υπάρχουν και κάποιοι συνδυασμοί που είναι απρόσμενοι αλλά είναι αυτοί που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.Φορέστε το bomber jacket σας με τον πιο απρόσμενο συνδυασμό. Επιλέξετε ένα ladylike φόρεμα ή jumpsuit και επιλέξτε το πιο εκκεντρικό bomber jacket.

  • Φορέστε το bomber jacket σας με τον πιο απρόσμενο συνδυασμό. Επιλέξετε ένα ladylike φόρεμα ή jumpsuit και επιλέξτε το πιο εκκεντρικό bomber jacket.
  • Tα statement καλτσόν επιστρέφουν για αυτό προετοιμαστείτε να τα φορέσετε με τα αγαπημένα σας φορέματα, φούστες και μποτάκια.
  •  Ladylike: Το ladylike επιστρέφει για να μπορείτε να αναδείξετε τον πιο θηλυκό σας εαυτό. Φορέστε midi φούστες και σακάκια δημιουργώντας chic συνδυασμούς.
  • Οι statement αθλητικές φόρμες συνδυασμένες με τα αγαπημένα σας μποτάκια θα είναι και αυτό το φθινόπωρο τάση αφού το athleisuere είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν ξανά.
  • Τα funky τσαντάκια μέσης συνδυασμένα με έντονα χρώματα αλλά και τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς θα είναι από τις αγαπημένες μας τάσεις. Μια τάση που σίγουρα θα δούμε να κυριαρχεί στους δρόμων των εβδομάδων μόδας. 

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)