ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτά τα 4 προϊόντα της La Mer μας παρέχουν προστασία και λάμψη

Σταύρη Φράγκου


  • Η La Mer, εμπνευσμένη από τις θεραπευτικές ιδιότητες του ωκεανού, η συλλογή Soleil de la Mer γιορτάζει την αγάπη της για τον ήλιο και τη θάλασσα.

    Η La Mer, εμπνευσμένη από τις θεραπευτικές ιδιότητες του ωκεανού, η συλλογή Soleil de la Mer γιορτάζει την αγάπη της για τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η La Mer, εμπνευσμένη από τις θεραπευτικές ιδιότητες του ωκεανού, η συλλογή Soleil de la Mer γιορτάζει την αγάπη της για τον ήλιο και τη θάλασσα. Σχεδιασμένη να προσφέρει ζωτική προστασία, να επανορθώνει και να ανακουφίζει, η συλλογή Soleil de la Mer μεταμορφώνει την επιδερμίδα για ατελείωτες αποδράσεις.

The Reparative Face Lotion SPF 30 και The Reparative Body Lotion SPF 30
Το The Reparative Face Lotion SPF 30 και το The Reparative Body Lotion SPF 30 προσφέρουν υψηλή προστασία από τον ήλιο. Οι lotions για πρόσωπο και το σώμα διαθέτουν προστασία UVA και UVB, βοηθώντας την επιδερμίδα να αντισταθεί στην γήρανση του δέρματος. Ο Miracle BrothTM της La Mer βοηθάει στην ενεργοποίηση της επιδερμίδας, αναδεικνύοντας τη φυσική αναδόμηση και αναγέννηση της. Το The Golden Algae Ferment επανορθώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

The After Sun Enhancer

Το πολυτελές, ελαφρύ gelée καταστέλλει και δροσίζει την επιδερμίδα, προσφέροντας άμεσο και καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Ενυδατώνει τη ξηρή επιδερμίδα, παρατείνοντας την ακτινοβολία και τη λάμψη μετά την έκθεση στον ήλιο. Με την ειδική σύνθεση που αποτελείται από τον Miracle Broth και μία ισχυρή δόση από το Lime Tea Concentrate της La Mer, αυτή η αντιοξειδωτική δύναμη καταπολεμά τις ορατές επιδράσεις από τους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και διατηρεί τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας.

The Face and Body Gradual Tan

Πρόκειται για μία αναζωογονητική lotion μαυρίσματος που απορροφάται γρήγορα και προσφέρει ομοιόμορφη, σταδιακή και υπέροχη φυσική λάμψη. Εμπλουτισμένο με τον Miracle Broth και τις αντιοξειδωτικές δράσεις της θάλασσας, αναζωογονεί την επιδερμίδα και προσφέρει ακτινοβολία όλο το χρόνο.


Tags: La Mer, Soleil de la Mer , ήλιος , θάλασσα, καλοκαίρι, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)