ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα 4 ως 6 Αυγούστου, με την Σελήνη στον Αιγόκερο


Με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα ξεκινά η ημέρα της Παρασκευής, μια όψη που σε ωθεί να κυνηγήσεις με όλη σου τη δύναμη τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, συχνά χωρίς να υπολογίζεις το κόστος, προκειμένου να κερδίσεις το στοίχημα που θα σε φέρει πιο κοντά στο όνειρό σου.

Ο Δίας σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Υπάρχει αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα, την νοιώθεις μέσα σου αλλά και γύρω σου, έτσι που συχνά σε κάνει να πιστεύεις πως δεν μπορείς να βρεις χαρά ή ευχαρίστηση στην καθημερινότητά σου ή στις σχέσεις σου.

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως βρισκόμαστε κάτω από την ενέργεια της πρώτης έκλειψης του Αυγούστου, που κορυφώνεται τη Δευτέρα και που μιλά για κλεισίματα κύκλων, τα οποία πραγματοποιούνται ή προετοιμάζονται το διάστημα αυτό, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω χωρίς περιορισμούς και συμβάσεις, που μας απομακρύνουν από το στόχο μας ή το όνειρό μας.

Φυσικά, όλο αυτό δεν είναι εύκολο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα υπάρξει πολλή ένταση, κάνοντας τις εξελίξεις ακόμα πιο δύσκολες. Από την άλλη μεριά όμως, θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες εκείνες, που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη και στην πρόοδο, όπως και αν ορίζεται αυτή για τον καθέναν από εμάς.

Η Σελήνη στον Αιγόκερο

Η Σελήνη το τριήμερο αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, μια και η διέλευσή της από το αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, όπου περνά τα ξημερώματα της Παρασκευής, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία… Το μουντό κλίμα που δημιουργεί και στις διαθέσεις και στην καθημερινότητα, δεν είναι από αυτά που επιτρέπουν να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, δημιουργεί μια πρόσθετη δυσκολία στην έκφραση και το συναίσθημα.

Ευτυχώς το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στις βραδινές ώρες της Παρασκευής, είναι αυτό που δίνει μια ανάσα και επιτρέπει την εκτόνωση μέσα από μια έξοδο ή με παρέες που διευκολύνουν και την επικοινωνία, αλλά και τον ψυχισμό σου.

Σάββατο και Κυριακή ωστόσο, το κλίμα είναι μάλλον άχρωμο και μονότονο, τέτοιο που σε πολλές περιπτώσεις θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με όλα εκείνα τα πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να φαίνονται βαρετά, αλλά έχουν σε κάθε περίπτωση χρησιμότητα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου

Βεβαίως, δε θα λείψουν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις, μια και η ενέργεια του Ήλιου με τον Άρη, που κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ένας σοβαρός λόγος, που μπορεί να οδηγήσει σε πάσης φύσεως δυσκολίες και εμπόδια, κυρίως για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Συνεπώς, εσείς χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς το χειρισμό όλων των θεμάτων σας, και κυρίως σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, που την περίοδο αυτή δυναμιτίζονται επικίνδυνα!

Ωστόσο οι Ταύροι διευκολύνονται αρκετά το τριήμερο αυτό, κυρίως στο να ενισχύσουν την κοινωνική τους ζωή και να απολαύσουν κάποιες στιγμές πιο ευχάριστες, να απολαύσουν μια έξοδο, μια παράσταση, ή γενικά να τονώσουν τον ψυχισμό τους, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν.

Αλλά και Παρθένοι και Αιγόκεροι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια προσωρινή διακοπή από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της και να απολαύσουν κάθε τι που μπορεί να τους ξεκουράζει και να τους ανανεώνει.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ: Αποφεύγω την αυστηρότητα με τον εαυτό μου, αλλά και με τους γύρω μου!

Πηγή: myastro.gr


Tags: άστρα, ζώδια, έρωτας, Σελήνη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)