ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα την Τετάρτη 26 Ιουλίου, με τον Ερμή στην Παρθένο


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Οι λέξεις έχουν τη δική τους δόνηση, που μπορεί να καταλαγιάσει τα πνεύματα, μπορεί όμως και να τα εξαγριώσει!

Είναι σημαντικό να μπορείς να κρίνεις, να εκτιμάς τις καταστάσεις σωστά, να σκέφτεσαι αντικειμενικά και να ξέρεις τι είναι χρήσιμο για εσένα και τι όχι, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτή τη δυνατότητα σου δίνει ο Ερμής, ο πλανήτης που σχετίζεται με την επικοινωνία και την τρόπο που επεξεργάζεσαι τα δεδομένα που έχεις στο μυαλό σου, στο ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο περνά σήμερα, καλλιεργώντας το έδαφος για κάθε είδους θέματα που σχετίζονται τόσο με τον τρόπο που επικοινωνούμε, όσο και με την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε το σωστό και το λάθος πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι συνήθως!

Ο Ερμής στην Παρθένο

Την περίοδο αυτή μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ καλύτερα όλα όσα μας απασχολούν σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο, και να γίνουμε σαφώς πιο αποτελεσματικοί, ως προς την εξεύρεση λύσεων. Ίσως μπορέσουμε να δούμε ακόμα και αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα.

Και βεβαίως, εδώ ο πλανήτης θα δώσει και πολλές ευκαιρίες επανεξέτασης των ζητημάτων που μας απασχολούν, μια και στις 13 Αυγούστου περνά σε ανάδρομη πορεία, επαναφέροντας από την μια το γνωστό επικοινωνιακό… χάος. Όμως, στη θετική του εκδοχή θα δώσει ευκαιρίες να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις, για να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά σε ό,τι επιθυμούμε ή σχεδιάζουμε. Συνιστάται φυσικά και η απαραίτητη προσοχή και κυρίως να μην παίρνουμε οριστικές αποφάσεις, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή είναι πολλά τα θέματα που θα αναβληθούν ή θα ματαιωθούν!

Θα παραμείνει ανάδρομος ως τις 5 Σεπτεμβρίου, και αφού έχει περάσει στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, ανεβάζοντας επικίνδυνα το… ύψος της θερμοκρασίας το καλοκαίρι αυτό.

Και φυσικά, σε ένα άλλο επίπεδο, πιο προσωπικό, είναι η εποχή της επανεμφάνισης προσώπων από το παρελθόν, που το καλοκαίρι αυτό θα ξαναγράψουν πολλές ιστορίες!

Γενέθλιος Ερμής στην Παρθένο.

Όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους τον Ερμή στην Παρθένο, είναι άνθρωποι που στην πλειοψηφία τους έχουν έναν πολύ καλό… επεξεργαστή μυαλού, πρακτικό και ευέλικτο, που τους βοηθά να ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή τη χρησιμότητα του κάθε πράγματος ή της κάθε κατάστασης.

Προφυλάσσει από πολλές κακοτοπιές τον άνθρωπο και του δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθεί το όφελος που μπορεί να έχει από κάθε τι που παρουσιάζεται στη ζωή του.

Εδώ ο Ερμής κινείται με άκρως πρακτικό και γήινο τρόπο, χωρίς τις υπερβολές, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι και επιζήμιες. Αλλά το σημαντικό είναι πως δίνει στο μυαλό του ατόμου την δυνατότητα και της αντίληψης, αλλά και της πειθούς στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί τα θέματά του.

Διαθέτει επίσης και την απαραίτητη δόση ορθολογισμού και αμφισβήτησης, έτσι που μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στο άτομο να γίνει ένας πολύ καλός ερευνητής, ενώ και με ό,τι καταπιαστεί, το κάνει με επιστημονικό τρόπο, ιδιαίτερα αποδοτικό.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στην Παρθένο

Από τη νέα θέση του Ερμή, οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι εισπράττουν σημαντικά πλεονεκτήματα και εύνοια, τόσο για να επεξεργαστούν και να προωθήσουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, όσο και για να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο σε σχέσεις από το παρελθόν, που θέλουν να επαναφέρουν στη ζωή τους.


Tags: άστρα, έρωτας, ζώδια