Κυρίως πιάτα

Επιμέλεια: Tina Webb

Ρολάκια με κατικι και λαχανικά


  • Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

    Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

Μερίδες: 4 τορτίγιες Προετοιμασία: 20' Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο


Υλικά

4 τορτίγιες
1/3 μικρό λάχανο λεπτοκομμένο
1 καρότο χοντροτριμμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης χοντροτριμμένη
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι βιολογικό (100 γρ.)
200 γρ. κατίκι

Διαδικασία

Ζεσταίνουμε ελαφρά τις τορτίγιες (ίσα να μαλακώσουν, για να τις τυλίξουμε ευκολότερα). Ανακατεύουμε το λάχανο, το καρότο, την πιπεριά Φλωρίνης, την κονσέρβα καλαμπόκι, το κατίκι και απλώνουμε στις τορτίγιες. Τις τυλίγουμε σε ρολάκια και τις κόβουμε στη μέση.

 

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr.

 


Tags: γαστρονόμος, συνταγές