ΑΣΤΡΑ

Tα άστρα την Τρίτη 18 Ιουλίου, με τον Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Είπαμε, οι ημέρες αυτές κρύβουν παγίδες

    Είπαμε, οι ημέρες αυτές κρύβουν παγίδες

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Κρατώ τις ισορροπίες μου και αποφεύγω την όποια παρόρμηση μπορεί να με οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

Μπορεί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που κορυφώνεται σήμερα, να δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στις διαθέσεις, στην καθημερινότητα, στις συμπεριφορές, υπάρχει όμως και κάτι, που δεν το έχεις υπολογίσει και μάλλον σε βρίσκει απροετοίμαστο όταν εκδηλωθεί… Είπαμε, οι ημέρες αυτές κρύβουν παγίδες, που άλλες προκύπτουν από τη λανθασμένη εκτίμηση των καταστάσεων, και άλλες σου έρχονται ξαφνικά και απροσδόκητα, αλλάζοντας τελείως τον προγραμματισμό σου! Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στο πλανητικό σκηνικό σήμερα, επηρεάζει σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα που διανύουμε και βγάζει στο προσκήνιο ό,τι μπορεί να σε έχει καταπιέσει ή ζορίσει!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Είναι εκεί που η σταγόνα που πέφτει, ξεχειλίζει το ποτήρι… Συχνά αρκεί μια και μόνο λέξη, για να πυροδοτήσει συμπεριφορές που εκδηλώνονται εκρηκτικά! Κάθε καταπίεση που σου ασκείται, κάθε συμβιβασμός που κάνεις, θα ενεργοποιήσει την… εσωτερική σου βαλβίδα αποσυμπίεσης, με τρόπο όμως που μπορεί να ‘‘κάψει’’ τα πάντα γύρω σου.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά, αν μέσα στο μυαλό σου προετοιμάζεις αλλαγές, τώρα είναι η στιγμή που θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις… Το θέμα είναι ωστόσο, με ποιον τρόπο!

Αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, η περίοδος αυτή μπορεί να σε φέρει μπροστά σε αιφνίδια γεγονότα που εμπεριέχουν ανατροπές, οι οποίες μπορεί να εκδηλωθούν και με βίαιο τρόπο. Ο Άρης από τη θέση που βρίσκεται, στον Καρκίνο, λειτουργεί ύπουλα και αιφνιδιαστικά, χωρίς να προειδοποιεί για το πού θα χτυπήσει!

Δυστυχώς, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που μπορεί ο πλανήτης εδώ να δώσει όφελος ή να λειτουργήσει υποστηρικτικά απέναντι σε μια κατάσταση, γιατί αν και έχουμε μια όψη τετραγώνου που εκδηλώνει μια ιδιαίτερη δυναμική στα γεγονότα, δεν έχουμε ένα Άρη που μπορεί να την υποστηρίξει με την καλή του ποιότητα.

Σχέσεις και συνεργασίες (κυρίως αυτές που έχουν ήδη ένα προβληματικό υπόβαθρο) απειλούνται, αν και ακόμα και σε ένα υγιές περιβάλλον, η όψη Άρη – Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει γεγονότα αιφνίδια και ανατρεπτικά.

Και βεβαίως, μεγάλη προσοχή απαιτείται και κατά την οδήγηση ή τις μετακινήσεις μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη – Ουρανού

Η όψη αυτή μας επηρεάζει όλους, αλλά κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μην παρασύρεστε από την επαναστατική τάση που υποκινεί τη διάθεσή σας. Και κυρίως, κρατήστε αποστάσεις από καταστάσεις που μυρίζουν… μπαρούτι!

Πηγή:myastro.gr


Tags: άστρα, ουρανός, ζώδια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)