Γλυκά

Επιμέλεια: Γαστρονόμος

Μπισκότα σοκολάτας


Προετοιμασία: 20'
Χρόνος: 15'-20'
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο

Υλικά

500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
350 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο και λίγο για το ταψί
180 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
2 αυγά
30 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Διαδικασία

Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και την άχνη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για ένα λεπτό ακόμα. Προσθέτετε το Κακάο, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Πλάθετε κουλουράκια και τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί. Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.

 

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr.

 


Tags: γαστρονόμος, συνταγές, γλυκά