ΟΜΟΡΦΙΑ

Ψάχνετε καινούριο makeup;

Ιλιάδα Κλάγκου


Αν χρησιμοποιείτε long lasting makeup, τότε θα γνωρίζετε ήδη πως στο βωμό της μεγάλης διάρκειας συνήθως θυσιάζεται η λάμψη - όχι πιά!

Η Max Factor, η οποία έχει κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα στροφή στη φιλοσοφία της αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των μοντέρνων γυναικών στο μακιγιάζ (ένα μεγάλο μέρος των οποίων σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε, δεν καλύπτεται επαρκώς ) παρουσιάζει μια νέα φόρμουλα που συνδυάζει και λάμψη και μεγάλη διάρκεια. Ο λόγος για το Radiant Lift Foundation, το οποίο μένει σταθερό για ώρες ενώ η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ ώστε να ενυδατώνει και να "γεμίζει" την επιδερμίδα εκ των έσω. 

Παράλληλα, οι μικροπέρλες λείανσης που περιέχει, διαχέουν το φως ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπο, μαλακώνοντας έτσι λεπτές γραμμές και ρυτίδες και δημιουργώντας ένα blurring αποτέλεσμα που δείχνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή και ομοιόμορφη. Στα plus και το SPF 30, ένας επαρκής δείκτης προστασίας για τις γυναίκες που κινούνται μέσα στην πόλη, απέναντι στην βλαπτική ηλιακή ακτινοβολία που ευθύνεται για τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. 

Όμως η πρόταση της Max Factor δεν τελειώνει εδώ - το makeup είναι το ήμισυ του παντός για έναν ομοιόμορφο, φωτεινό καμβά. Το υπόλοιπο μισό είναι άλλα 3 προϊόντα που προτείνει το αγαπημένο beauty brand για τέλεια βάση. Όπως εύστοχα εξηγεί η Ρούλα Σταματοπούλου, Makeup Ambassador της Max Factor στην Ελλαδα, "Το μυστικό για ένα τέλειο μακιγιάζ είναι μία λαμπερή βάση με μεγάλη διάρκεια. Αυτό το αποτέλεσμα προσφέρει το Radiant Lift Foundation, καθώς ενυδατώνει και προσφέρει αντηλιακή προστασία SPF 30. Όταν χρειάζομαι extra φωτεινότητα και λάμψη χρησιμοποιώ το Illuminating and Hydrating Primer πριν και το Lasting Performance Setting Spray μετά. Φυσικά για να φαίνονται τα μάτια πιο ξεκούραστα χρησιμοποιώ το Radiant Lift Concealer και με αυτά τα 4 βήματα επιτυγχάνω αψεγάδιαστη επιδερμίδα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!"

 


Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΚΑΛΥΨΗ, ΛΑΜΨΗ, ΒΑΣΗ, MAKEUP, MAX FACTOR