ΟΜΟΡΦΙΑ

Μακραίνετε τα μαλλιά σας; Δοκιμάστε αυτό τον τρόπο!

Ιλιάδα Κλάγκου


Όσες έχουμε προσπαθήσει να μακρύνουμε τα μαλλιά μας, ειδικά αν είναι ταλαιπωρημένα από βαφές, τεχνικές εργασίες ή εργαλεία styling, ξέρουμε πως ο δρόμος δεν είναι εύκολος, τα εμπόδια είναι πολλά, η υπομονή μας δοκιμάζεται και τις περισσότερες φορές εγκαταλείπουμε την προσπάθεια και καταφεύγουμε σε γρήγορες λύσεις aka extensions. 

Πράγματι, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Τα κατεστραμμένα μαλλιά που μακραίνουν, απλά κάνουν πιο φανερό το πρόβλημα της κακής τους κατάστασης, με την ψαλίδα, τη θαμπάδα, την τραχιά υφή να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο - και αυτή δεν είναι σίγουρα η εικόνα που ονειρευόμαστε για τα μαλλιά μας! Το μυστικό για να αλλάξει η κατάσταση βρίσκεται στην εσωτερική τους δύναμη: να φροντίσουμε δηλαδή ώστε η ρίζα, το μήκος και οι άκρες τους να απαλλαγούν από τα προβλήματα και να επανέλθουν σε μια υγιή κατάσταση ώστε να ξεκινήσουν να μακραίνουν φυσικά και όμορφα. 

Τα καλά νέα είναι πως η Kérastase αναλαμβάνει την... προπόνησή τους, με τη νέα Résistanse Extensioniste, μια σειρά ειδικά μελετημένη για να ενδυναμώσει ορατά τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη τους, να τα απαλλάξει από την ψαλίδα και έτσι να τους δώσει ό,τι χρειάζονται ώστε να μακραίνουν όμορφα και με υγεία. 

Με αυτή την τελετουργία τεσσάρων προϊόντων, η Kérastase διορθώνει τα προβληματικά σημεία που δεν επιτρέπουν στα ταλαιπωρημένα μαλλιά να φτάσουν στο επιθυμητό μήκος. Star συστατικό, το αποκλειστικό σύμπλοκο Creatine R που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της Kérastase με αποστολή να βοηθήσει τα μαλλιά να μακρύνουν φυσικά. Αυτό το σύμπλοκο συνδυάζει τα οφέλη της κερατίνης (αυτού του πολύτιμου αμινοξέος που ενισχύει ορατά τη δομή της τρίχας) με ceramides, τα λιπίδια που λειτουργούν σαν ασπίδα, κρατώντας το τριχοθυλάκιο λείο και ενυδατωμένο εξασφαλίζοντας τη λάμψη των μαλλιών.

Κάθε φορά που ακολουθείτε την ιεροτελεστία  Résistanse Extensioniste, το Creatine R βελτιώνει τη φυσική κατάσταση της τρίχας και ευνοεί την ανάπτυξή της δρώντας εσωτερικά και εξωτερικά και φέρνοντάς σας ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. 

Η Résistanse Extensioniste της Kérastase περιλαμβάνει: 

 

Το Bain Extensioniste, ένα σαμπουάν που ενεργοποιεί το τριχωτό και την τρίχα, ενδυναμώνει και λειαίνει τα μαλλιά ενώ τους προσφέρει εξαιρετικά οφέλη, χάρη στο συνδυασμό Creatine R και δυναμωτικής ταυρίνης που περιέχει. 

 

To Fondant Extensioniste είναι μια κρέμα για μετά το λούσιμο, που απλώνεται από τη ρίζα μέχρι την άκρη, ενδυναμώνει τα μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα. Εδώ το Creatine R ενισχύεται από Μηλεϊνικό οξύ και τα μικροσκοπικά σωματίδια της φόρμουλας διεισδύουν στην τρίχα για να τη θωρακίσουν ομοιόμορφα και να τη δυναμώσουν.   

 

Η Masque Extensioniste με ακόμα πιο ισχυρό συνδυασμό Creatine R και Μηλεϊνικού Οξέως, τρέφει τα μαλλιά, βοηθάει στην επανόρθωση της φθοράς και αποκαθιστά την υγεία της τρίχας καθώς της προσφέρει εντατική περιποίηση ενδυνάμωσης. Ταυτόχρονα, τα μαλλιά γίνονται σούπερ απαλά και έτσι το ξεμπέρδεμα, που για τα αδύναμα μαλλιά σημαίνει συνήθως ταλαιπωρία, γίνεται παιχνιδάκι. 

 

Τέλος, το Serum Extensioniste, είναι ένας ορός για το τριχωτό και τα μαλλιά, μια συμπυκνωμένη φόρμουλα με Ceramides που απλώνεται με κινήσεις μασάζ στην επιδερμίδα του κεφαλιού, ενεργοποιεί την τρίχα και επιταχύνει την αύξηση του μήκους της. 

 

Τη σειρά Résistanse Extensioniste θα τη βρείτε στα συνεργαζόμενα με την Kérastase κομμωτήρια όπου οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της μάρκας θα σάς βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό σας, sur mesure πρόγραμμα ενδυνάμωσης και μήκους των μαλλιών σας.

Τι σημαίνει αυτό: ότι πριν τη φροντίδα στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε... επανεκκίνηση στο κομμωτήριο με ένα πρωτόκολλο φροντίδας και ειδικού μασάζ που "ξυπνάει" την τρίχα. Στη συνέχεια, για τις επόμενες 12 εβδομάδες ακολουθείτε στο σπίτι τα βήματα περιποίησης που θα σάς προτείνει ο κομμωτής σας ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας και την 90η μέρα θα τον επισκεφθείτε για να αξιολογήσει την πρόοδό τους. Οι έρευνες της Kérastase δείχνουν πως η Résistanse Extensioniste μπορεί να σάς χαρίσει έως και 4 εκατοστά πιο μακριά μαλλιά σε 3 μήνες - και εσείς, μέρα με τη μέρα, θα διαπιστώνετε την μεγάλη αλλαγή στην υφή, τη λάμψη και, φυσικά, το μήκος τους!  

 

 

 

 

 

 

 


Tags: ΜΑΛΛΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΜΗΚΟΣ, EXTENSIONS, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΨΑΛΙΔΑ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, KERASTASE

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)