ΟΜΟΡΦΙΑ

Για αποτελεσματικά σμιλευμένο σώμα

Σταύρη Φράγκου


 • Η Thalgo ασυναγώνιστος πρωτοπόρος στον κόσμο της θαλάσσιας κοσμετολογίας και προϊόντων ομορφιάς προσφέρει σε όλες τις γυναίκες τελειοποιημένες θεραπείες σώματος

  Η Thalgo ασυναγώνιστος πρωτοπόρος στον κόσμο της θαλάσσιας κοσμετολογίας και προϊόντων ομορφιάς προσφέρει σε όλες τις γυναίκες τελειοποιημένες θεραπείες σώματος

 • High Correction Gel Stubborn Cellulite

  High Correction Gel Stubborn Cellulite

 • Intensive Correcting Cream

  Intensive Correcting Cream

 • Stomach and Waist Sculptor

  Stomach and Waist Sculptor

 • High-Performance Firming Cream

  High-Performance Firming Cream

 • Bust and decollete

  Bust and decollete

Η Thalgo ασυναγώνιστος πρωτοπόρος στον κόσμο της θαλάσσιας κοσμετολογίας και προϊόντων ομορφιάς προσφέρει σε όλες τις γυναίκες τελειοποιημένες θεραπείες σώματος με αποκλειστική βάση τα μυστικά της θάλασσας που είναι απαραίτητα για την υγεία και την ομορφιά.

SLIMMING

Η Thalgo καινοτομεί προκειμένου να ενισχύσει την ομορφιά της γυναίκας και σας βοηθά να διορθώσετε όλες τις φυσιολογικές ανησυχίες κάνοντας το σώμα σας να αναζωογονηθεί και να επανακτήσετε σε ελάχιστο χρόνο, όμορφο και σμιλευμένο σώμα για ένα πιο light καλοκαίρι χωρίς κυτταρίτιδα, ανεπιθύμητες καμπύλες και περιττά κιλά.

High Correction Gel Stubborn Cellulite
Τζελ με στόχο τη διορθωτική μεταβολή της κυτταρίτιδας περιέχει υψηλής συγκέντρωσης Oxy Active με Liposlim προκειμένου να βοηθήσει στην οξυγόνωση των ιστών, τον τόνο του δέρματος και την τελειοποίηση της επιδερμίδας. Διαχειρίζεται τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται από λιπο-πρωτεΐνες, βοηθώντας την αναδιανομή τους στους μυς, τους μεγαλύτερους καταναλωτές ενέργειας, για ένα υγιή αποτέλεσμα.

Intensive Correcting Cream
Η διορθωτική κρέμα της Thalgo έχει ως στόχο τη συμπίεση της κυτταρίτιδας οξυγονώνοντας βαθιά τα κύτταρα. Διορθώνει και λειαίνει τα αντιαισθητικά λακκάκια μεταφέροντας τα λιποσώματα κάτω στους λιπώδεις ιστούς ενώ βοηθά στην ενίσχυση της δερματικής αντίστασης για την αποκατάσταση της ελαστικότητας στο δέρμα.

Stomach & Waist Sculptor
Στοχεύει ειδικά στο στομάχι και την περιοχή της μέσης με το υψηλής συγκέντρωσης δίδυμο, την τεχνολογία sculpt active και το zingiber που βοηθούν στην εξάλειψη περιττού λίπους και την αναδιαμόρφωση της κοιλιακής ζώνης. Ενεργοποιεί έντονα την λιπόλυση των επίμονων λιπών, αναστέλλει το μηχανισμό αποθήκευσης για την κυκλοφορία των λιπιδίων και ενισχύει τον περιορισμό αποθήκευσης λιποκυττάρων. Προωθεί δυναμικά την σύνθεση της ελαστίνης για την αναδιάρθρωση ιστών και σύσφιξη του δέρματος. 

High-Performance Firming Cream
Διορθωτική κρέμα με στόχο την βασική αρχιτεκτονική του δέρματος και δρα επί τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και το περίγραμμα του σώματος. Προκαλεί έντονα βαθύ κυτταρικό μεταβολισμό που βοηθά στην επιβράδυνση της επέκτασης του λιπώδους ιστού. Προσφέρει αποτέλεσμα αναμόρφωσης και σμίλευσης του σώματος.

Bust and decollete 
Αυτό το ελαφρύ γαλάκτωμα βοηθά στην ενίσχυση των ιστών στήριξης του στήθους και του ντεκολτέ και στην αποκατάσταση του περιγράμματος αλλά και ανόρθωσης τους. Το δέρμα με τη συχνή χρήση του προϊόντος είναι ενυδατωμένο, λείο και εμφανώς πιο σφριγηλό. Εφαρμόστε το πρωί ή και βράδυ.

 


Tags: Thalgo, σώμα, θάλασσα, προιόντα, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)