ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Πως οι Κύπριες υιοθετούν τις τάσεις της άνοιξης;

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει το απόλυτο colour blocking επιλέγοντας κίτρινο χρώμα όπου συνδυάζει με τις baby pink γόβες της

  Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει το απόλυτο colour blocking επιλέγοντας κίτρινο χρώμα όπου συνδυάζει με τις baby pink γόβες της

 • Η Ελίνα Θεοδότου επιλέγει άσπρο mesh top με oversized leather jacket κάνοντας μια πολύ κομψή εμφάνιση

  Η Ελίνα Θεοδότου επιλέγει άσπρο mesh top με oversized leather jacket κάνοντας μια πολύ κομψή εμφάνιση

 • Η Ραμόνα Φίλιπ με 80’s vibes φοράει μεταλλιζέ jumpsuit

  Η Ραμόνα Φίλιπ με 80’s vibes φοράει μεταλλιζέ jumpsuit

 • H Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή επιλέγει power suit σε baby pink χρώμα

  H Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή επιλέγει power suit σε baby pink χρώμα

 • Η Άντρια Αλετράρη κάνει μια άψογη athleisure εμφάνιση επιλέγοντας να φορέσει κίτρινο χρώμα που είναι από τα πιο hot χρώματα της σεζόν

  Η Άντρια Αλετράρη κάνει μια άψογη athleisure εμφάνιση επιλέγοντας να φορέσει κίτρινο χρώμα που είναι από τα πιο hot χρώματα της σεζόν

 • Η Βαρβάρα Νικολακάκη επιλέγει φόρεμα με βολάν δείχνοντας μας ακόμη μια τάση της σεζόν

  Η Βαρβάρα Νικολακάκη επιλέγει φόρεμα με βολάν δείχνοντας μας ακόμη μια τάση της σεζόν

Η νέα σεζόν έχει μπει για τα καλά και έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε τις πρώτες αλλαγές στην γκαρνταρόμπας μας. Αν και ο καιρός μας τα χαλάει λίγο εμείς δεν πτοούμαστε και υιοθετούμε τις νέες τάσεις της σεζόν.

Κίτρινο χρώμα, 80’s vibes, rock t-shirts με jeans, sequins, βολάν, power suit και λευκό χρώμα δημιουργούν μια σεζόν πολύ ενδιαφέρουσα. Επενδύστε σε βασικά κομμάτια βασισμένα στις τάσεις της σεζόν. Δεν χρειάζονται πολλά για να ανανεωθείτε.

Η Άντρια Αλετράρη κάνει μια άψογη athleisure εμφάνιση επιλέγοντας να φορέσει κίτρινο χρώμα που είναι από τα πιο hot χρώματα της σεζόν. Έχει επιλέξει sporty hoodie Champion που έχει επιστρέψει δυναμικά.

Η Ελίνα Θεοδότου επιλέγει άσπρο mesh top με oversized leather jacket κάνοντας μια πολύ κομψή εμφάνιση. Το λευκό χρώμα θα κυριαρχήσει την άνοιξη μας. Ο συνδυασμός άσπρο-μαύρο είναι διαχρονικά κλασσικός.

Η Ραμόνα Φίλιπ με 80’s vibes φοράει μεταλλιζέ jumpsuit που είναι δική της δημιουργία κάνοντας μια εμφάνιση on point.

H Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή επιλέγει power suit σε baby pink χρώμα όπου πολύ σωστά συνδίασε με νεκλιζέ μπλούζα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει το απόλυτο colour blocking επιλέγοντας κίτρινο χρώμα όπου συνδυάζει με τις baby pink γόβες της. Το rock Τ-shirt που πολύ σωστά επέλεξε πρέπει να γίνει το must-have της γκαρνταρόμπας μας αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα σε όλα μας τα σύνολα. 

 Η Βαρβάρα Νικολακάκη επιλέγει φόρεμα με βολάν δείχνοντας μας ακόμη μια τάση της σεζόν. Επενδύστε σε φορέματα με βολάν ή πουκάμισα και παντελόνια. 


Tags: άνοιξη, Κύπριες, μόδα, τάσεις, τάση, κίτρινο, βολάν, Άντρια Αλετράρη, Ραμόνα Φίλιπ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)