ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

της Μυρτώς Τριχείλη

Time For A Date: Φλερτάρετε με το σύνολο που σας ταιριάζει!


Είναι πραγματικά πολύ προσωπικό θέμα το ποιο στυλ θα επιλέξουμε σε ένα ρομαντικό ραντεβού. Οι επιλογές μας είναι πολλές και η ισορροπία μεταξύ ιδιαίτερου και επίκαιρου στυλ είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τους άλλους. Αναζητήσαμε looks για όλη την ημέρα, που μπορούν να μας συνοδεύσουν με άνεση στο ραντεβού μας, σε μια μεγάλη γκάμα από πολλά και ξεχωριστά στυλ! Boho, σοφιστικέ, μίνιμαλ αλλά και ρομαντικά, όλα είναι στο πρόγραμμα, αρκεί να είμαστε εφοδιασμένες με την κατάλληλη διάθεση και να μην ξεχνάμε -το πιο βασικό- να είμαστε ο εαυτός μας.

Tips:

  • Βάλτε περισσότερο χρώμα στο ντύσιμο σας χωρίς να φοβάστε. Παστέλ αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και της μέντας είναι ένα εργαλείο της μόδας που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, ειδικά όταν πρόκειται για ένα flirty ραντεβού.
  • Το φόρεμα με τη δαντέλα δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο αν είστε λάτρεις του ρομαντικού στυλ. Προσέξτε όμως να μην «παραφορτώσετε» το σύνολο σας με πολύ ψηλά παπούτσια και έντονα αξεσουάρ, διατηρώντας έτσι μια πιο απλή και girlie διάθεση.
  • Επιλέξτε παπούτσια που υπερτονίζουν τη θηλυκότητα σας, χωρίς να ταυτίζονται απαραίτητα με το sexy στοιχείο. Μεσαία και φίνα τακούνια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως μπαρέτες, κορδέλες που δένουν ψηλά στο πόδι και φλοράλ κεντήματα, ίσως είναι αυτό το κάτι που θα μεταμορφώσει το σύνολο σας!
  • Stay simple. Εάν αγαπάτε το μίνιμαλ στυλ και τις απλές, γεωμετρικές γραμμές στα ρούχα, παραμείνετε στο δυνατό σας στοιχείο και μετατρέψτε τη λιτότητα σε γοητεία. Επιλέξτε πατρόν που αναδεικνύουν τη μέση σας και αφήνουν «έξυπνα» ακάλυπτα στοιχεία, χωρίς υπερβολικές λεπτομέρειες.

Tags: clothing, wear, shopping, fashion, style, φοράμε, ρούχα, ραντεβού, φλερτ, γοητεία, στυλ