ΟΜΟΡΦΙΑ

Save your skin! Ελέγξτε τις ελιές σας και προστατέψτε το δέρμα σας

Δέσποινα Ισοπούλου


Κάθε καλοκαίρι ανυπομονούμε να χαρούμε τον ήλιο και κάθε καλοκαίρι κάνουμε ό,τι απαιτείται για να προστατευτούμε από την επικίνδυνη ακτινοβολία. Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στους κινδύνους της ακτινοβολίας UV. Ο καρκίνος του δέρματος ισοδυναμεί με το 1/3 όλων των τύπων καρκίνου, με 200.000 νέα κρούσματα να διαγιγνώσκονται ετησίως.

Το σώμα μας το αγαπάμε και το φροντίζουμε πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι. Μετά από εμάς, έρχονται οι άνθρωποι που είναι κοντά μας, αυτοί με τους οποίους νιώθουμε οικειότητα. Mέσα από τρεις βιωματικές ιστορίες ανθρώπων, η La Roche-Posay μιλάει για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος στην digital καμπάνια Save Your Skin. Τρία ζευγάρια, τρεις προσωπικές ιστορίες προτρέπουν όλους μας στα 3 βασικά βήματα για την προστασία του δέρματος μας: Έλεγξε τις ελιές σου – Προστάτευσε το δέρμα σου - Απόλαυσε τον ήλιο με ασφάλεια.

Οι παιδικές φίλες, Ναταλία και Μαρίζα, η Σουζάνα με την μικρή της αδελφή Εβελίνα και οι συναθλητές της ενόργανης γυμναστικής, η Βασιλική με τον Γιώργο μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και μας προτρέπουν να φροντίσουμε πρώτα το δέρμα μας και έπειτα το δέρμα των αγαπημένων μας ανθρώπων.


Tags: skincare, La Roche-Posay