ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στον όμιλο Folli Follie Κύπρου η διανομή της ιταλικής μάρκας Sorbino

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Τη διανομή της γνωστής ιταλικής μάρκας Sorbino στην Κυπριακή αγορά εξασφάλισε ο Όμιλος Folli FollieΚύπρου.

    Τη διανομή της γνωστής ιταλικής μάρκας Sorbino στην Κυπριακή αγορά εξασφάλισε ο Όμιλος Folli FollieΚύπρου.

Τη διανομή της γνωστής ιταλικής μάρκας Sorbino στην Κυπριακή αγορά εξασφάλισε ο Όμιλος Folli Follie Κύπρου. Ο οίκος Sorbino ξεχωρίζει με 50 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μόδας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ανδρικό ρουχισμό. Η προσθήκη του οίκου Sorbino στο χαρτοφυλάκιο του Όμιλου Folli FollieΚυπρου, ενισχύει περεταίρω την παρουσία του στην χονδρική πώληση ειδών ένδυσης και υπόδησης, συμπεριλαμβανομένωντωνbrandsNike, Converse, Franklin&Marshall, UggAustralia, JuicyCouture, TedBaker, Vilebrequin, G-star, Scotch&Soda, MaisonScotchκαιDrMartin.

Διεθνώς, ο Όμιλος FF Group δραστηριοποιείται σε 30 χώρες, με περίπου 1000
σημεία πώλησης παγκοσμίως και 5.000 εργαζομένους. Μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του εντυπωσιακού τουχαρτοφυλακίου, καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή. Σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε διεθνές επίπεδο τα ιδιόκτητα brandsFolliFollie και Links of London, ενώ διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο των πολυκαταστημάτων με το FactoryOutlet και τοAttica.

Ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται στους τομείς της χονδρικής και λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης, με σημεία πώλησης και διανομής στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Εξίσου δυναμική είναι και η δραστηριότητα του Ομίλου στον κλάδο Beauty& Cosmetics, μέσα από την αποκλειστική διανομή των προϊόντων Shiseidoκαι Molton Brown.

Πληροφορίες: Folli Follie Cyprus Limited, 22873733


Tags: Folli Follie, Κύπρος, ιταλική, μάρκα, Sorbino

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)