ΑΣΤΡΑ

Από την Φένια Σταμέλου

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Η αστρολογία και τα αισθηματικά

    Η αστρολογία και τα αισθηματικά

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και παρόλο που δεν σχηματίζει όψη με τους άλλους πλανήτες, ενδέχεται να φέρει κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου. Καλό είναι να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές κινήσεις και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, σε κάποιο πιθανό ξέσπασμα που προέρχεται από το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έκανε την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, κάτι που ενδέχεται να σου δημιουργήσει νευρικότητα. Προσπάθησε να μην αφήσεις ανασφάλειες ή φόβους να επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση σου. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι μια μέρα απολογισμού, με μία διάθεση να αφήσεις πίσω σου επιλογές και καταστάσεις που δε σου βγήκαν σε καλό.
Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, κάνοντάς σε ιδιαίτερα κοινωνικό και δημοφιλή ανάμεσα σε φίλους, ενώ παράλληλα αυξάνει τις πιθανότητες για μια άκρως ερωτική γνωριμία, που εντάσσει το πάθος στη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν μια ευχάριστη βραδιά με το ταίρι τους και με φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Καλό είναι να συζητήσεις πιθανούς προβληματισμούς σου με το ταίρι σου και να μην κλειστείς στον εαυτό σου, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για μια επιστροφή ενός παλιού δεσμού.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού σήμερα και σε κάνει πιο εξωστρεφή και αισιόδοξο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως σχεδιάζεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου για να γεμίσετε μπαταρίες ή κάποιες εξελίξεις στη δική του ζωή να σε γεμίζουν χαρά και ενθουσιασμό. Η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, μια θέση που ίσως να σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση. Η θέση αυτή σε φέρνει αντιμέτωπο με επιλογές που έκανες στο παρελθόν και ίσως σε βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις κάποιες αλήθειες που εμφανίζονται μπροστά σου και να προχωρήσεις παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα και ξεκινά την ημέρα σου με ερωτική διάθεση. Μια νέα γνωριμία που έκανες πρόσφατα ή μια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε απασχολήσουν έντονα. Παράλληλα, φαίνεται πως ο σύντροφός σου θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και ίσως κάποια νέα να βάλουν τη σχέση σου σε νέα τροχιά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και φαίνεται πως σε εισάγει σε μια διαδικασία αλλαγών. Αν υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σε άλλους τομείς της ζωής σου που επηρεάζουν και τη σχέση σου, προσπάθησε να τη διαφυλάξεις και να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι ίσως θελήσουν να σπάσουν τη ρουτίνα, ενδίδοντας σε ένα πρόσωπο που τους πολιορκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τον έρωτα και το φλερτ. Η μέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να ερωτευτείς αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ενώ οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα απολαύσουν ένα ευχάριστο βράδυ με το ταίρι τους, γεμάτο ρομαντισμό και πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, μία θέση που ενδέχεται να σου φέρει μια συναισθηματική ένταση τη σημερινή μέρα, διαταράσσοντας το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Προσπάθησε να μην κρύψεις αυτά που νιώθεις από το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους προετοιμάσου, γιατί ίσως χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο από το παρελθόν…
Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού σήμερα, δημιουργώντας σου μια ανάγκη να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Είναι η κατάλληλη μέρα να εκφράσεις όσα νιώθεις ή σε προβληματίζουν στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου, αλλά και να οργανώσεις σχέδια που αφορούν το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Ευνοούνται επίσης οι νέες γνωριμίες!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα και σε παρακινεί να θέσεις νέες προτεραιότητες. Ίσως μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς αυτά που λαμβάνεις από τη σχέση σου και να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο, αν νιώθεις ότι κάτι σου λείπει. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο τρόπος που θα εκφράσεις τα θέλω σου στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις ανούσιες προστριβές.


Tags: άστρα, γυναίκα, άποψη, έρωτας, ανδρας, αγάπη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)