ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Jeans οn Fire: Αυτές οι hot εναλλακτικές θα αναβαθμίσουν τα σύνολα σας...

Μυρτώ Τριχείλη


Το τζιν παντελόνι είναι και θα παραμείνει για πάντα ένα μεγάλο μέρος της ντουλάπας μας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε αυτή τη σεζόν. Αν θέλουμε, όμως, να συμπεριλάβουμε ακόμα περισσότερη εφευρετικότητα στη γκαρνταρόμπα μας, ίσως χρειαστεί να κοιτάξουμε πέρα από τα τζιν κομμάτια που ήδη έχουμε. Εξερευνήσαμε τις πιο επιτυχημένες πασαρέλες και εστιάσαμε στην hot μόδα του δρόμου για να αποκαλύψουμε τα νέα σχέδια σε τζιν, που οι περισσότερες από εμάς δε γνωρίζαμε. Παρακάτω ακολουθεί μια σειρά από κορυφαία denim trends για να ακολουθήσουμε σήμερα κιόλας:

- Φυσικά η cropped γραμμή έχει μπει για τα καλά στις επιλογές μας σε παντελόνια αλλά και σε tops, για όλες τις ώρες της ημέρας. Το σύγχρονο τζιν παντελόνι είναι cropped με ξέφτια στο τελείωμα του και με ελαφρύ εφέ καμπάνας. Επίσης, είναι τέλειο κομμάτι σε όλες τις αποχρώσεις και ειδικά σε λευκό χρώμα!

- Το patchwork εφέ υπακούει στους ρυθμούς του μποέμ και βρίσκεται στην κορυφή της street μόδας για φέτος. Με διαφορετικούς τόνους του μπλε, αυτό το τζιν παντελόνι έχει hippie διάθεση και είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για να κάνουμε δήλωση μόδας με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.

- Μια νεοσύστατη τάση, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ τις τελευταίες σεζόν, είναι το έντονο ρεβέρ στα τζιν παντελόνια. Είτε είναι μεγάλο είτε μικρό, πάνω σε μια εφαρμοστή ή loose γραμμή, το ρεβέρ δίνει μια cool αίσθηση και μια έντονη αντίθεση πάνω στο τζιν μας και -φυσικά- αξίζει να το συμπεριλάβουμε στο καλάθι των αγορών μας...


Tags: τζιν, παντελόνι, φοράμε, jeans, new, trends, fashion, street, style, τάση, μόδα, tips

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)