ΜΑΛΛΙΑ

Mε αυτή τη σειρά περιποίησης θα πείτε αντίο στα λιπαρά μαλλιά

Δέσποινα Ισοπούλου


Η λιπαρότητα αφορά στις μέρες μας ένα πολύ σημαντικό ποσοστό γυναικών και ανδρών. Η υπερβολική έκκριση σμήγματος στο τριχωτό είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα λιπαρά μαλλιά και ευθύνεται για την έλλειψη όγκου, τη θαμπάδα και πολλές φορές για την τριχόπτωση και την πιτυρίδα. Η λιπαρότητα οφείλεται κυρίως σε ορμονικές διαταραχές, περιβαλλοντικές συνθήκες, διατροφή πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά αλλά και σε χρήση προϊόντων με επιθετικά δραστικά συστατικά. Η φροντίδα που συχνά επιλέγεται για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας περιλαμβάνει επιθετικά καθαριστικά σαμπουάν, που φέρουν αντίθετα αποτελέσματα, καθώς στην ουσία διαταρράσουν τη φυσιολογική χλωρίδα του τριχωτού και εντείνουν τη λιπαρότητα.

Η Apivita παρουσιάζει μια εξειδικευμένη σειρά αντιμετώπισης της λιπαρότητας με δραστικά εκχυλίσματα από μέντα, τσουκνίδα και πρόπολη από την ελληνική φύση, με φόρμουλες που ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και εξυγιαίνουν το τριχωτό, χαρίζοντας μαλλιά με όγκο, φυσική λάμψη και ανάλαφρη αίσθηση. Ακόμη και να ταλαιπωρήστε από λιπαρές ρίζες αλλά έχετε ξηρές άκρες, υπάρχει το κατάλληλο σαμπουάν για εσάς.

Η σειρά αποτελείται από το Oil Balance Shampoo, σαμπουάν για τη ρύθμιση της λιπαρότητας με μέντα και πρόπολη, το Oily Roots & Dry Ends Shampoo,  σαμπουάν Εξισορρόπησης για Λιπαρές Ρίζες και Ξηρές Άκρες με τσουκνίδα & πρόπολη και το Balancing Conditioner For Oily Roots & Dry Ends, μια μαλακτική Κρέμα Εξισορρόπησης για Λιπαρές Ρίζες και Ξηρές Άκρες, με τσουκνίδα και πρόπολη.

Oil Balance Shampoo

 

 

 Oily Roots & Dry Ends Shampoo

 

 

 

 

Balancing Conditioner For Oily Roots & Dry Ends

 

 

 


Tags: Apivita, μαλλιά, ομορφιά, γυναίκα, περιποίηση, beauty

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)