ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Κι όμως, αυτό το τζιν θα σε βοηθήσει να... το βάλεις στα πόδια!


  • Tα JoggJeans δεν είναι απλά τζην, αλλά μια πρωτοποριακή ιδέα της Diesel.

    Tα JoggJeans δεν είναι απλά τζην, αλλά μια πρωτοποριακή ιδέα της Diesel.

Καθημερινά στον κόσμο του online dating γίνονται πάνω απο 5 εκατομμύρια matches! Πόσα από αυτά καταλήγουν σε ένα ρομαντικό ραντεβού ή τουλάχιστον σε μια αξιοπρεπή έξοδο? Και πόσα είναι fail??

Η Diesel είναι εδώ για να βοηθήσει όσους από εμάς έχουμε παγιδευτεί σε ένα τέτοιο ραντεβού και θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί! Δημιούργησε τα JoggJeans, τα Denim που είναι τόσο άνετα που σε βοηθάνε να το βάλεις στα πόδια και να γίνεις καπνός !

Tα JoggJeans δεν είναι απλά τζιν, αλλά μια πρωτοποριακή ιδέα της Diesel. Και μη σου περάσει από το μυαλό ότι είναι τζιν κολάν. Η Diesel δημιούργησε ένα online film που είναι μέρος μιας καμπάνιας που δημιούργησε η Publicis Italy, προτείνοντάς μας το κατάλληλο outfit για αυτές τις «ρομαντικές» συναντήσεις! Και λέγοντας αυτό το τελευταίο, αν θέλεις να τρέξεις μακριά από ένα blind date ή μια βαρετή παρέα, μπορείς να βρεις το Run Away Emergency Box με Joggjeans της Diesel στο lobby πολύ γνωστών Clubs της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Άν θέλεις να φύγεις τρέχοντας από ένα τέτοιο ραντεβού, αλλά δεν έχετε το κατάλληλο outfit, μην ανησυχείτε, θα βρείτε σε πολύ γνωστά clubs το Run Away Emergency Box της Diesel με το σωστό εξοπλισμό για εσάς : ένα παντελόνι JoggJeans!

Και φυσικά μπορείτε να βρείτε τα JoggJeans στα Diesel stores Athens: Golden Hall Thessaloniki :12 Agias Sofias st. 

Δείτε το σούπερ video της Diesel:


Tags: Diesel, jeans, τζιν

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)