ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

7 Fitness tips από την Meghan Markle

Κατρίνα Πίτρακκου


 • 1.Το τρέξιμο είναι ένας τρόπος διαλογισμού.

  1.Το τρέξιμο είναι ένας τρόπος διαλογισμού.

 • 2.Ξεκίνα γυμναστήριο με τις φίλες σου.

  2.Ξεκίνα γυμναστήριο με τις φίλες σου.

 • 3.Κάνε yoga υπό το φως των κεριών.

  3.Κάνε yoga υπό το φως των κεριών.

 • 4.Αγάπησε τις ατέλειές σου.

  4.Αγάπησε τις ατέλειές σου.

 • 5.Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου.

  5.Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου.

 • 6.Μην διαπραγματεύεσαι την υγεία σου.

  6.Μην διαπραγματεύεσαι την υγεία σου.

 • 7.Σκέψου πόσο καλά θα νιώθεις μετά την προπόνηση.

  7.Σκέψου πόσο καλά θα νιώθεις μετά την προπόνηση.

Μοιράζοντας το χρόνο της ανάμεσα στο Τορόντο για τα γυρίσματα της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστεί και στο Λονδίνο μαζί με τον σύντροφό της πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle καταφέρνει να διατηρεί ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Η ηθοποιός και φιλάνθρωπος έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για την yoga και το τρέξιμο, τη σωστή διατροφή και τη σάουνα. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Women's Health, η Meghan αποκάλυψε 7 σημαντικά tips που ακολουθεί η ίδια και διατηρεί την ισορροπία στη ζωή της με τους γρήγορους ρυθμούς που ακολουθεί.

1.''Το τρέξιμο για μένα είναι ένα είδος αυτοσυγκέντρωσης και με βοηθά να αποβάλλω τις σκέψεις μου''.

2.''Όταν βρίσκομαι στο Λονδίνο γυμνάζομαι με τον προσωπικό μου γυμναστή και συνήθως τηλεφωνώ στην φίλη μου Millie Macintosh για να γυμναστούμε μαζί''.

3.''Η μαμά μου ήταν yoga instructor, οπότε είναι κάτι που έχω στο αίμα μου. Λατρεύω ένα έντονο πρόγραμμα vinyasa και ιδιαίτερα όταν γίνεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με κεριά και μουσική hip hop. Το καλύτερό μου!''.

4.Η ηθοποιός παραδέχεται ότι λατρεύει τις φακίδες της.

5.''Φροντίζω να αφιερώνω χρόνο για τον εαυτό μου. Είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί στους οποίους ζούμε, αλλά πάντα φροντίζω να κλέβω μια ώρα για να ξεκουραστώ, να χαζέψω λίγο τηλεόραση, να κάνω αγκαλιές με τους σκύλους μου, να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί. Προσπαθώ να διατηρήσω μια ισορροπία''.

6.Κάτι το οποίο δεν διαπραγματεύεται είναι ''να αναπνέω. αργά και σωστά''.

7.''Η υγεία μου, η ισορροπία που νιώθω μετά από την προπόνηση, όλα αυτά με σπρώχνουν να πάω στο γυμναστήριο ή να σταθώ στο ματ μου. Κάποιες φορές η ιδέα να ξεκινήσεις είναι λίγο απαίσια, αλλά πάντα υπενθυμίζω στον εαυτό μου πόσο καλά νιώθω μετά. Σχεδόν αισθάνομαι ευφορία''.


Tags: Meghan Markle, fitness, tips